Ahojte, pošlite foto akú máte knižnicu pripadne ak máte uložené nejaké tipy čo sa vám páči 🙂
Doteraz som mala knihy vždy schované ale v novom bývaní by som ich chcela mat nejak pekne poriesene, ideálne niečo moderne zaujímavé a nie len obyčajnú policu ..a najviac by potešilo ak by bola riešená nejak tak, že by sa na ňu nechytalo veľa prachu pretože to ma doteraz odrádzalo najviac - odstraňovať z každej knihy prach 😂preto som ich mala radšej schované
Nejde mi o to mat vsetky knihy povytahovane vonku, skôr len pár aj na oko zaujímavých kúskov aby dotvárali čaro obývačky skôr ako doplnok ( väčšinu kníh si stále nechám schované inde čiže knižnica akú hľadám nemusí byt veľká, kľudne max na 10 kníh )
Teším sa na tipy 🙂
Kamoska si kvoli prachu dala z Ikei Billy so sklom. Mne prach v kniznici nevadi...prejdem raz tyzdene pri vysavani ten prach vpredu, potom utriem pri utierani prachu handrou tu policu pred a len asi 2x do roka vytahujem a utieram prach komplet. Toto mi nepride taky pain, skor roxne sviecky, svietniky, fotoramceky su chytace prachu..