Ahojte, uvažujem nad klimatizáciou do bytu na budúci rok 😊 lebo ak bude ešte väčšie teplo ako tento rok tak to nedám už 😂🙈 zaujimalo by ma, aké máte skúsenosti, aké značky klimatizácii máte a či ste s nimi spokojní. Zatiaľ ma veľmi zaujala značka Daikin, ktorá ma aj funkciu čistenia vzduchu. Byt je dvojizbovy, cca 60 m2.
Ďakujem za tipy ☺️
v utorok mi idu montovat potom ti napisem
@andrejka1974 super ďakujem ☺️
@izabela181 ahoj. My mame daikin s cistickou vzduchu a sme spokojní
@izabela181 Ahoj, nám montovali v piatok, síce do domu, ale účel je, aby vychladila poschodie, spokojnosť, z 30C sme pekne išli na 22C, cez chodbu cítelne prechladí izbu aj synovi, nie až do takej "zimy" ako nám v spálni, ale nedá sa to porovnať s tým, čo bolo predtým..
Ja som bola proti klíme, vždy ma z nej po chvíli bolí hlava a kĺby, ale púšťame ju 2 hodiny pred spaním s tým, že nie sme na poschodí, a fakt že super vec, mohli sme ju dať aj skôr :D
Porovnávali sme rôzne značky, nakoniec sme vybrali MIDEA - SVK výroba, v porovnaní s LG je to to isté, len za polovičnú cenu 🙂
My máme Chorvátsku značku Korel v celom dome (6 jednotiek) Dávali sme postupne, prvé pred 4 rokmi a poslednú vlani, sme veľmi spokojní.
@izabela181 máme daikin v byte už druhý rok a je to nezaplatenie. Bežne sa teplota od rána vyšplhá cez 30°, najviac ju púšťam, keď som mimo aby sme sa nevrátili do horúceho pekla, všetko si aplikácií pozriem a nastavím ako chcem. Mne klíma osobne vadí, bolia ma z nej kĺby, ale pri dobrom nastavení sme si našli k sebe cestu
Ďakujem vam všetkým 😊 určite vserky vaše tipy pozrieme, preskúmame ktorá bude najvhodnejšia a dúfam že za pár mesiacov montujeme 🙈😊
@izabela181 sinclair 🙂 alebo hisence