Ahojte rozmýšľam nad kúpou posteli ale neviem sa rozhodnúť aká je lepšia. Klasická s roštom keď si matrac viem vybrať/vymeniť alebo boxspring, kde si len viem vymeniť ten topper. Momentálne mám klasickú s roštom ale vrzga a dosť mi to prekáža. Ďakujem za rady
Ak ti vrzga, môže to byť roštom, treba ho upevniť, vypodlozit, aby sa nehýbal.
Ak rost vrzga, mozes ho vybrat a dat miesto neho nepruzne drevene dosky. Kludne nechat narezat laty u stolara na sirku postele, vypocitat medzery medzi nimi 10-15cm a je to.
@3nana13 my máme posteľ boxspring a matrace mam na vrchu a kľudne ich môžem nahradiť
https://sedacky-nabytok.sk/produkt/4772-boxspri...
@petka1402 môžem vedieť matrac na vrchu máte klasicky alebo len ten topper tenký?
Tak ako je na fotke matrace a plus ten vrchný
A ešte odporúčam vetrať posteľ každý deň pootvárať, ponadvihovat matrace, keďže spodom nieje rošt tak ten matrac nedýcha, svagor tak nevedel a mali aj problém s plesňou v dome a po čase mali pleseň aj na matraci, takže na to pozor
@petka1402 keď som správne pochopila ten matrac na fotke je súčasťou postelí a nedá sa meniť len ten topper sa dá vymenit
@petka1402 super vďaka 🙂
Aj ja mám boxpring s možnosťou výmeny matraca
@sim_simonka môžem vedieť odkiaľ?
S roštom kde si môžeš zmeniť matrac. Keď sa ti vylezi matrac v boxpring posteli, môžeš ju tak vyhodiť