Klarstein digestor

janelane
11. jún 2024

Ahojte, prosím má niekto skúsenosť s indukčnou doskou s digestorom Klarstein? (Najlepšie fullhouse 72 downair)

Potrebovali by sme reálnu recenziu, nakoľko to je násobne drahšie, avšak iný spôsob riešenia digestora nemáme. Taktiež rady skrz zabudovanie a podobne, nakoľko podľa rozmerov, to vyzerá tak, akokeby pod tým už žiaden šuflík nemal zmysel v ostrovčeku. Ďakujem!

moonlight1210
11. jún 2024

@janelane co som nasla z recenzii majitelov na nemeckom a francuzskom amazone, tak su s nou vsetci spokojni, odsavanie je vyborne, ale je dost hlucne. A vacsina lamentovala nad systemom zapojenia filtrov, ktore ma nejasny popis v navode. Vyvod odsavania musi byt externy (von). Je to hruba doska (hlboka), treba ratat, ze nebude pod nou tolko miesta, ako bezne byva, napr. na sufliky. Udane rozmery vraj nie su presne a su vacsie.

A niekolko z nich bolo nespokojnych s tym, ze doska prisla prasknuta. Nevedeli posudit nakolko za to moze kurier, alebo ci je material dosky krehkejsi.

sovickydve
20. jún 2024

Klarstein nikdy viac...mala som indukčnu dosku...ale... Klarstein nemá pozáručný servis! Čiže po skončení záruky môžete pri prípadnom probléme zahodiť vec do koša, lebo ani v inom servise Vám Klarstein nezoberú... Navyše indukčná doska bola extrémne hlučná.