kedy sa v panelakoch zacina vykurovacia sezona? byvala som predtym v bytovke, kde si kazdy obyvatel kuril kotlom sam, ako to funguje s centralnym vykurovanim? zacina mi byt dost zima 😁
Mamina mi asi polhodinku dozadu volala, že im domovníčka volala, že či už sa má začať kúriť, že mala nejaké žiadosti od ostatným nájomníkov, že by uvítali už začiatok vykurovania. Že skontaktuje kúrenárov, keď bude viacero ohlasov na to.
mne uz je tiez zima v panelaku... ale myslim ze kurit zacinaju v oktobri
je to rozne. datumovo nevirm presne kedy zacina ale v mojom zacali kurit min rok 12.9 ale tento rok este nekuria
U nás začali včera 😅 už nám bola fakt zima. U nás je ale každé ráno už len 2 stupne.
aj u nás už začali včera.. radiátor nie je úplne teplý, ale aj tak to postačí..
U nás už predvčerom večer začali našťastie.
Nám hreju radiátory od včera nechali sme ich pár hodín zapnuté a potom vypli.My dáko nekurime v zime
U nás už asi týždeň kurime do kozuba lebo nám je zima 🤔
u nás zapli v pondelok
@sendy1977 aha, tak 🙂 vdaka. No u nas zrejme este neklesla teplota natolko aby kurili.. asi to byva spravdila tak v oktobri
Nám kúria už týždeň, vždy začínajú 15.septembra
My sme bývali v novostavbe,správca nám povedal že ak zavoláme na bytový podnik viacerí tak zapnú aj skor
U nás sa už kúri.
U nás sa už tiež vykuruje...
Zalezi od regionu a od pocasia....
Oficialne sa vykurovacia sezona zacina 1. Septembra, ale to neznamena, ze je automaticky nevyhnutne zacat kurit. Ak je relativne tepla jesen a pocasie to umoznuje tak sa s vykurovanim moze zacat aj koncom Septembra.
Vseobecne ale plati ako uz bolo spominane, ze vykurovat sa moze zacat ak vonkajsia teplota klesne pod 13C dva po sebe iduce dni.
@hopsadobrandejsa tak to u nas tak skoro asi veru nebude 🙂 momentalne je sice vonku 14 a pocitovo len 13, ale pozeram akurat predpoved, cez vikend ze 25, tak to si asi este pockam.
Včera u nás začali.
Podla vyhlasky ak priemerna vonkajsia teplota klesne pod 13 stupnov celzia 2 po sebe nasledujuce dni a podla predpovede pocasia sa neocakava zlepsenie.