tyzden pred Vianocami
24.12. ráno..doobeda.
10-14.12. podla toho ako padne vikend... 26ho vacsinou uz cestujeme prec, tak nech si to deti par dni uziju..
Asi polka dezembra cca, záleží kedy ma chlap čas kúpiť strom a ozdobit
Budúci víkend. 🎄
23.12
Deň, alebo maximálne dva pred Vianocami.
my chodime vzdy na vianoce prec, takze zaciatkom decembra,nech mame krasnu vianocnu atmosferu a vonu aj doma 🙂
práve teraz sme dozdobili v práci s kolegyňou😍 Doma väčšinou 23. 12., ale teraz asi ozdobíme skôr, lebo príde dcéra domov po 4 mesiacoch, takže tento rok bude 17. 12.
10.12. po narodeninách
Na Mikuláša za mňa skoro, ja prvého decembra decembra dávam adventné vence, vianočný obrus, vianočné deky, soba a začiatkom decembra si užívam toto. Stromček niekedy medzi 10 až 16 decembrom zvyknem. Nech si potom užívam ten. A tesne pred Vianocami dám zvyšok dekorácii a je vystarané.
Prvý decembrový týždeň
deň pred Vianocami zdobíme živý strom ,
v advente užívame viac ticho a prípravu , sedíme pri adventnom venci, čítame si adventne príbehy s rodinou , napríklad Jezuliatko medzi nami a pripravujeme si srdcia na Vianoce a pre malé Jezuliatko . Adventný veniec je živý , potom 6. 12. Urobím živú girlandu na parapetu z ihličia, eukalyptus , cervene bobulky , gypsomilku, alebo čo ostalo z Venceka , sviečky , čižmy , obrázky Mikuláša a cakame na Mikuláša . Všetko dávam živé .
Počúvame napr. pri pečeni sakrálne adventnú hudbu , je na YouTube . advent má dve obdobie aj podľa toho sa dá , pekne sa to rozvíja a je to krásne a hlboké obdobie . Potom sú tie Vianoce aj krajšie .
23.12.
My 23.12. A mame ho tak do polky januara.
Pred par rokmi sme chodili obzerat s realitakom domy na predaj takto na jesen v novembri. V troch domoch uz mali vianocny stromcek.
Týždeň pred Vianocami.
22. alebo 23. podla toho kedy mam cas
23.12. Zdobia len a výhradne chlapi. 🤣🤣🤣 My ženské len kritizujeme, nosíme Red bull a prevraciame očami, na čom sa ti pubertaci rehocu (pubertaci sú všetci bez ohľadu na vek). Minulý rok ma pobavilo, ako sa kocúr motal pod nohami chlapom a macka s nami sedela na gauči a krútila hlavou 🤣🤣🤣
23.12.
Pred Mikulasom
24.12.
23.12.
mávame živý stromček tak niekedy cca týždeň pred Vianocami.
Je ozdobený celoročne... už len vytiahnuť z komory 😁😂😁
@aalt v novembri? Podľa mňa skôr zámerný home staging na zaujatie záujemcu a navodenie príjemných pocitov, keby nepredávali, tak nemajú ešte...
24.12. doobeda, a preč ide 6. januára. Čiže, aj tak je postavený dvakrát do roka a to je viac než dosť. 🙂
Pred Mikulášom. Teda budúci víkend
Prvý už je čiastočne ozdobený a druhý budem zdobiť tento víkend alebo v priebehu budúceho týždňa. Uvidím ako sa mi bude chcieť.
Na mikulasa