Dobrý deň,
Neviete prosím niekto poradiť, kde sa dá zohnať zdravotne úplne nezavadna tapeta?
Prosím bez urazok, proste nám na tom zalezi
Dakujeme
@birika vinylove su nejake karcinogenne, to do detskej izby moc nechces.
@pondelok01 to vazne?? chcem ju dat do spalne za postel
@birika som to iba na instagrame zachytila, jedna dievcina davala dva dni storky, ako sa morduje z lepenim, lebo jej dobre nelicoval motiv, celu stenu nad detskou postielkou, a potom o par dni v slzach postla, ze sa prave docitala o varovani pred vinylom, a ze s tym mavala babatku dva dni nad hlavou a ho zbytocne ohrozila, a vyplytvala cas nad niecim, co aj tak musi ist dole. Ale neskumala som to blizsie, kedze nic take neplanujeme davat.
@birika
@bambulienka25
@birika
podľa článku o testovaní z r. 2010 z toho tapety nevyšli vôbec dobre - takmer všetky, ktoré boli v teste (96%) obsahovali PVC a ftaláty, ktoré sú dnes zakázané v detských hračkách. Vyše polovica obsahovala vysoké množstvo nebezpečných látok ako olovo, chróm, cín, antimón, kadmium
A áno, jasne ze to nemusí byť pravda alebo neviem. Ale mnohí článkov som o tom čítala, tak sa bojím. Nonstop sa mi tvoria nádory a už to nie je možné- Nádory v prsiach (už idem na 3.operaciu), nádor v maternici, nádor pokožky. Prosím, nečudujte sa mi, že ch Em co najviac toxických látok odstrániť zo života. A áno,, viem, že to vôbec pravdepodobne nie je z takýchto veci ale proste sa už toho bojím
@leuska15leuska15 v com su bezne tapety skodlive? nepocula som o tom