Kde prosím, alebo nemáte niektorá na predaj rastlinku rymovnik (nadchovnik)? Ďakujem veľmi pekne.
@qetka potrebujem tak viac lístkov. 🙈 svokra mi dala tiež zakoreniť, mal pár lístkov, už ma tak jeden, ale zrovna ho výrazne potrebujem.
@qetka no už takto vyzerá 🙈
Aj ja mám veľa stoniek, mozem ti nastrihať. Som z podunajskych.
@pimpulienka mam, senec alebo freshmarket ale jedine cez tyzden ked budem moct chodit
Ďakujem vam krásne už sa mi ozvala jedna pani blízko nás. Ste zlate prajem krásny vikend ❤️
dievcata co to pestujete, prosim ako sa o to spravne starat? potrebuje vela vody, malo vody, malo svetla, vela svetla? Mala som dva, jeden od maminy, druhy z obchodu a oba mi zdochli, obom po case poodpadavali listy a potom aj stonky vydochli ☹
@elanor nič extra, mám ho na okne a polievam priebežne. Mne sa skôr zdá, že rastie ako burina 😂
@baboobchod mno ved to aj mame, taky je kosaty cez leto, jak maly kricok. Nechapem preco tie moje zdochli ☹
@elanor potrebuje svetlo, ale nemá rád priame slnko. Polievať radšej menej, tak raz do týždňa, preliatie je to najhoršie, čo mu môžeš urobiť
@pimpulienka mam v Devinskej, kludne odstrihnem a das si zakorenit 🙂 Ale treba si po nu prist