Kde vám robili kuchynskú linku na mieru?

12. jún 2024

Baby kde vám robili kuch linku na mieru? Mam na mysli ze zadam dlzku stien, kde chcem drez sporak atd a poslu mi navrh hotovej linky.

svetlonos
12. jún 2024

No ja teda neviem ale mala by si tam ísť do kuchynského štúdia a aj povedať, ako si kuchyňu predstavujes. My sme si dávali robiť v Ikei a mali sme svoj návrh, priamo tam sme niečo vylepšili, pomeniť. Dá sa to aj z domu online s nimi.
Skus si tam zavolať a uvidíš 🙂

melanta
12. jún 2024

Vyše 2 hod sme boli osobne v štúdiu, z toho hodinu bol nákres linky, potom sme pozerali materiály, spotrebiče. Ak chceš aby bolo všetko podľa tvojich predstáv, nielen kde bude drez, varná doska, rúra, chladnička, ale aj kde aké skrinky, kde ako hlboké, kde poličky, ako vysoké poličky, kde šuflíky, ako široké, kde aké prepážky na príbor, koreniny, atd atd. Ako píše svetlonos, tiež som mala svoj návrh, v štúdiu mi ho nakreslili, niektoré veci sme pomenili, ktoré dávali logiku. Veľa firiem má na stránkach konfigurátori a môžeš si urobiť návrh sama. Ale ak chceš riadny návrh a potom reálny odhad ceny, nie len probližný, tak choď do štúdia a venuj tomu čas. Za mňa top štúdio Špaček alebo lacnejšia verzia ikuchyne.

autor
12. jún 2024

Jasné že pôjdem do štúdia ale pýtam sa vás že kam /kde vám robili linku aká firma

melanta
12. jún 2024

Písala som. Za mňa top je Špaček, odporúčam aj ikuchyne.

bobelik
12. jún 2024

Möbelix.sk

bobelik
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
00momo
12. jún 2024

Nám robili poliaci

lakebabe
12. jún 2024

Mne prišiel stolár domov vymeral, porozprávali sme sa co chcem kde poslala som mu rozmery spotrebičov ktoré som vybrala a vybrala s nim materiály farby a robil sam potom prišiel osadili namontoval

michaela412
12. jún 2024

skús napísať odkiaľ si a možno ti niekto poradí kuchynské štúdio blízko Vás, aby si zas neplatila za dopravu veľa

katulienocka999
12. jún 2024

A odkiaľ si? Ak z východu tak ti poradím stolára co robil nám..najprv sme riešili návrh do detailov cez maily plus telefonáty...potom prišiel osobne, pomeral,priniesol vzorkovnik farieb, panelov, kľúčiek...a keď mal všetko tak nám ju prišli urobiť, spokojní sme veľmi 🙂

zuzka102
12. jún 2024

Dalno 👍 🙂 Robili nam kuchynu aj obyvacku.

autor
12. jún 2024

Zatiaľ ďakujem. Som z východu od Košíc

sajmi
12. jún 2024

Decodom 🙂

plamienka555
12. jún 2024

Tiež Poliaci a pekná práca. Tam, kde nám štúdia chceli nechať skrinku bez funkčnosti a využitia, lebo im nepasovali rozmery skriniek, tak Poliaci nemali problém aj s netypickým otváraním. Veľmi šikovní a ako povedali, že prídu, tak prišli.

autor
12. jún 2024

@00momo
@plamienka555 Poliaci odkiaľ? Myslím kde ste na nich natrafili?

plamienka555
12. jún 2024

Svokrovcom robili tiež linku na mieru 🙂 Funguje to tak, že im zavoláš, dohodnete sa na termíne, kedy príde jeden pán. Pomeria si všetko, prediskutujete to, vyberiete si rovno farbu, kľučky, do akého smeru sa budú otvárať dvierka, počet šuflíkov, jednoducho všetko... odporúčam také to spomalenie pri zatváraní dvierok. On to tam popočíta, povie výslednú sumu a povie termín, kedy linku prídu namontovať. Platí sa aj záloha, všetko je vydokumentované.
Máme veľmi malú kuchyňu, takže sme chceli využiť každý jeden priestor.

autor
12. jún 2024

@plamienka555 da sa s ním v pohode komunikovať, vysvetliť?

plamienka555
12. jún 2024

Dá. My po slovensky, oni po poľsky. Ak sa nájde slovíčko, google translator pomôže. Majte už predstavu kde čo chcete. On aj poradí, kde čo nemôže byť. Napríklad my sme si dali vyššiu linku, pretože s manželom sme vyšší. Hornú a dolnú časť linky máme v iných odtieňoch, lebo sa nám to tak páčilo.

betulinka1
12. jún 2024

Nám robila fy https://www.facebook.com/ememinterier/ ale nie len linku ale aj komplet nábytok aj pomohli s návrhom a majiteľka veľa poradila zo svojej praxe, že čo je lepšie a čo nie. Prvýkrát nám robili vo firme pred 11 rokmi a od vtedy vo firme už robili aj pobočku v BA, tak som ich oslovila aj súkromne, lebo som videla ich robotu. Za mňa maximálna spokojnosť, nábytok vyrábajú ho chlapci pri BB. Čiže som aj rada, že sme podporili Slovenských výrobcov. Ja som úplný antitalent na predstavivosť čo má kde byť, takže som bola rada, že pani majiteľka vošla do priestoru a už išla ako raketa, že toto tu toto tu, sem toto nedávajte lebo to to a toto. Ona to robí už 30 rokov, čiže má v oku. Potom sa aj pýtala aké farby sa nám páčia s mužom, aké materiály. Chcela som v kuchyni mramorovú dosku, tak ma zobrala do takého veľkoskladu aby som si pochytala, popozerala farby a na mieste sme kombinovali s rôznymi farbami dvierok. Samozrejme, že vedela navrhnúť ceny pre drahšie varianty aj pre lacnejšie. Ja málokedy odporúčam niekoho ďalej aby potom niekto nehundral na mňa ale čo sa týka tejto firmy, každému komu som odporučila boli maximálne spokojní.

katulienocka999
12. jún 2024

Nam robila firma Nábytok FeMa, tak ich nájdeš aj na fb..so so Soli ale chodia aj do KE a okolia. Komunikovali sme až do detailov...boli sme aj v studiach ale u nich nás to vyšlo i pár tisíc e lacnejšie a sme fakt spokojný 🙂 majú aj nejaké práce na stránke 🙂

nelka93
12. jún 2024

V mobelixe ale osobná návšteva bola nutna

margotka17
12. jún 2024

Nám robil sused stolár. Ja som nakreslila a on doladil šírku, výšku pomohol mi vybrať povrchovú úpravu, pracovnú dosku som si vybrala a mám z nej aj stôl v kuchyni, aby to ladilo spolu.

00momo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
00momo
13. jún 2024

Cez manželových známych. Ak chcete pošlem vám do sa kontakt aj fotky z linky.

lusyc
13. jún 2024

Stolár od Skalice. U linku som nakreslila rukou na papier ako 3D, prišiel odmerať steny a urobil. Som spokojná, len tá cena ma dosť prekvapila, čakala som polovicu, len to bolo obdobie, dva roky dozadu, keď všetko rýchlo zdraželo v stavebníctve. Boli sme radi, že sme dostavali.

autor
13. jún 2024

Ďakujem baby. Rozhodla som sa skúsiť Poliakov. Zájdem za hranice a niečo popozerám 🙂