Zdravím, odkiaľ máte kuchynské linky? A ak ste v blízkej dobe kupovali koľko vás približne vyšli? Niečo také že nie úplne veľké (myslím do domu alebo do veľkého bytu) a ani zas úplne malé. Máme 2i byt a kuchynská linka vychádza okolo 7-8 tisíc bez spotrebičov. Dokonca v Möbelixe nám vyrátali cenu 7000 a aj to len kvôli tomu že majú nejakú 56% zľavu, bez nej by stála 14tisic to mi príde ako nezmysel 🤯 Sú tie ceny podľa vás vysoké?
@laura9876 tak bud chceš vstavanú, aby aj vyzerala, kde si zakomponujes spotrebiče, kde každá skrinka bude mať svoje miesto a využitie. A zaplatíš si za to, čo 7tis je asi už primeraná cena... Ale kúpiš za tisícku len obyčajnú, vedľa toho sporák a máš.
@laura9876 ja som to spravila tak keď sme sa sťahovali vybrala som si vystavený kus v decodome. Zadarmo dali aj batériu a smetné koše. Prišlo to už zložené má všetky vymoženosti. Skrinky si viete zoradiť ako treba podľa veľkosti a ja som si doobjednala len pracovnú dosku aby mi to sedelo. Chcelo to trochu plánovania ale ušetrila som kopec peňazí.
My sme objednávali pred 2 mesiacmi v kuchynskom štúdiu, stala cca. 13000 bez spotrebičov, RD.
My máme z decodomu a pred 4 rokmi nás so spotrebičmi stála 11 tisíc ... Čiže predpokladám, že za tie 4 roky, opať išla cena hore a áno je to reálne
@laura9876 my sme si dávali robiť tu, už sú to roky takže ceny boli vtedy v porovnaní s dneškom podstatne nižšie takže netuším aké má ceny teraz keď išiel všetok materiál hore.
Ale je to veľmi šikovný stolár, boli sme veľmi spokojní.
http://www.stolarstvo.sagu.sk/
Tiez mam Decodom, tvar do L, vyskladala nam to pani v ich predajni "na mieru" a je to taky kompromis, cena bez spotrebicov do 3 tis, cize ani lacny brak, som spokojna.
Mobelix 2000 minulý rok, skladal ju manžel, ale my máme štandardizované rozmery linky do L 3x3 a nič som nevymýšľala, proste na 3 metre som dala 5x60 cm skrinky, žiadne že jedna 45, druhá 50 a potom starosti kde zohnať 25 cm 😁
mne robil poliak na mieru a som max. spokojná aj cenovo super
Pred rokom sme si davali robit kuch. linku na mieru u stolara. Stala nas 5000 eur bez spotrebicov. Je to vacsia kuchyna, do tvaru U. Max spokojnost.
Rovnaky stolar robil kuchynu aj kamaratom, ich to vyslo na 7000 eur, ale mali atyp podorys, vela vyklenkov, co navysilo cenu.
Ďakujem, asi sa skusime skor popozerat po tych stolaroch. Ak ste niekto z okolia TT, viete o dobrom stolárovi?
My máme asi 2.5 roka z Drevona. Ja ako žena som za pomoci pracovníčky celú linku navrhla a cez internet nakúpila spotrebiče. Zmontovali mi ju profesionálne a komplet zapojili. Máme L 4.10 m. Chladnička je voľne stojaca. Komplet má to vyšlo so všetkým na cca 3000€.
A linka je kvalitná, som spokojná.
@laura9876 ja som si linku nakreslila a sused ju vyrobil. Bola som pozrieť v Mobelixe, tak som s inšpirovala a dopadli to podľa seba, čo by som ako chcela. Sused už potom doladil rozmery. Cena bola v pohode, spotrebiče som nakúpila v NAY.
@laura9876 my sme skladali tento rok - z Hornbach u po kusoch kusovu Decodom. Bez spotrebičov vyšla okolo 2000€ biela matná dĺžka cca 4m - tento typ
Skladali sme si ju a montovali sami, nie je to náročné - máš návod a ideš podľa neho. Kvalita je podľa mňa veľmi dobrá. Oveľa lepšia než Merkury Market a zároveň nie je to tak predražené ako Mobelix (veľmi porovnateľná kvalita podľa mňa, dokonca táto Decodom sa mi zdá lepšia).
Pekné pálky za kuchynskú linku..My sme prerabali pred piatimi rokmi RD a kúpila som kuchynsku linku z Asko nábytok za 150 eur.
@laura9876 určite skúste stolara,my sme tiež z trnavského kraja,teraz v lete sme robili. Kuchynská linka do U 3,5m x 3 x 3,5 a barový pult z jednej strany,skrinky sú po strop,dole väčšinou šuflíky,kovania blum (najkvalitnejšie),matný dekor (väčšinou je drahší než lesklý),vstavané koše,priborniky,všetko v cene,samozrejme okrem spotrebičov,umývadlá,batérie a cena bola 8.300
Decodom sektorová asi pred 3 rokmi. Cena cca 1500+ spotrebice
@laura9876 napr v Mobelixe si vies tu ich linku z letaku vyskladat podla seba, nemusis to mat ulozene tak, ako je v letaku..vedia ti popresuvat skrinky a tak..my sme tak kupili, vysla nas na 1600 so spotrebicmi-vstavana chladnicka, ruru a varnu dosku sme nakoniec nebrali, vybrali sme si miesto nej skrinku.. ma aj tie spomalovace na suflikoch askrinkach, zatial je bez poskodeni.Mame ju uz asi 6 rokov …foto na letaku nie je nasa, to len pre predstavu, co myslim ☺️
@lenka1231 13000? To vážne?
@laura9876 Ja mám kuchynskú linku v rodinnom dome práve z Möbelixu, tvar do U. V akcii bez spotrebičov 8000 EUR pred 2 rokmi. Za mňa OK cena.