Odkiaľ máte dobrý paplon?
My máme z Emi
Od babičky
Ja mam z ikea. Ale ja nemam ziadne extra naroky 🙂
Zimne paplony z peria od babicky, dali sme usit v cistiarni peria
Letne mame z Jysku
Ahoj,my máme Scanquilt už asi 10 rokov a som maximálne spokojná, sú trošku drahšie,ale oplatilo sa investovať. Mali sme aj z Jisku,aj z Emi ,ale nepáčili sa mi
Super tipy dakujem 🙂 a chcem aby bol hlavne teplý a zahrial 🙂
Ja som toto riešila akurát nedávno, som strašne zimomravá a celoročný alergik, čiže páperové neprichádzali do úvahy a prídu mi nehygienické. Vzali sme v akcii z Jysku a super, naozaj teplé, som spokojná.
Ja mam v lete ikea, v zime ten zatazovy. Milujem ho!
@veltraud tiež som nad ním rozmýšľala 🙂 Bože teraz mám ťažké rozhodovanie 🙂 najhoršie je, že to asi zistím len vyskúšaním 😔
Letné z jysk a zimné tiež z jysk ale scanquilt. Spokojnosť.
Letne ikea a zimne jysk, aspon podla ostatnych. Ja spim iba pod dekou+navlecka 🙈
Jysk, Acko Ruzomberok
Hrubší paplón v jysku a tie tenké mám z ikey.
Jysk
Ahoj,paplóny máme zo Scan Quilt. Sme veľmi spokojní. Zvyknem ich aj prať a sušiť v sušičke, takže sú dosť "namáhané" a zatiaľ všetko vydržali.
je to zvlastny pocit 🙂 mam ho asi 4 roky. v lete mi je pod nim teplo. ale jesen a zima su nase. mam znacku luna, ten mi prisiel vtedy najlepsie pomer cena kvalita. Mam 9 kg, tusim. V podstate to "nahradza" velke duchny. A idealne je vyskusat. Ja ho ozaj lubim, moj najdrahsi ho neznesie 🙂
@veltraud v Ikei ho už zrejme nemajú, keď tak nejaký iný z netu môžem pozrieť. 🙂 Neviem či by sa mi to páčilo, keď som to skúšala v Ikei myslím pár sekúnd tak mi to prišlo také zvláštne, ale aké je pod tým dlho ležať neviem 🙂
prespanok