Kde skladujete veci na predaj?

27. nov 2024

Kde skladujete veci na predaj a teda ako dlho? Po akom case to s predajom vzdate a veci vyhodite ci darujete?

mamamasama
27. nov 2024

V šatníku v úložných boxoch. Do roka som vždy všetko predala, ale predávam len top stav. Všetko ostatné na darovanie.

tabakmirka
27. nov 2024

toto by inak aj mna zaujimalo, pretoze kamoska ma strane vela veci a peknych veci po dcerke, ze vyzeraju ako nove a realne ich davala za par korun a nikto nic. luto jej to je vyhodit aj na darovanie dat.

alenamihal
27. nov 2024

Ja uz davam vsetko do charity..nemam nervy na ludi ,co vymyslaju a spekuluju..a to mam isto zachovale veci zo zahranicia ..mladsi syn dedi po starsom,tak super..ale po mladsom uz bud vyhadzujem do kosa,ale do charity..

nikushka8
27. nov 2024

V posleli v spálni alebo v skrini. Ak sa mi to nazbiera, ponuknem tu v aukcii a ak nie je zaujem charita, nieco pekne rovno davam kmotre..

ivka21
27. nov 2024

Normálne zavesené v skrini. Detské veci nepredávam a ak minimum veru to človek na to nemá nervy sa s tým koli 3 euram baviť, celkovo detských veci je strašne moc. Mne to nosí už 3 chlapcek a všetko čo není už dobre ide do zberu.