Kde skladujete veci na predaj a teda ako dlho? Po akom case to s predajom vzdate a veci vyhodite ci darujete?
toto by inak aj mna zaujimalo, pretoze kamoska ma strane vela veci a peknych veci po dcerke, ze vyzeraju ako nove a realne ich davala za par korun a nikto nic. luto jej to je vyhodit aj na darovanie dat.
Ja uz davam vsetko do charity..nemam nervy na ludi ,co vymyslaju a spekuluju..a to mam isto zachovale veci zo zahranicia ..mladsi syn dedi po starsom,tak super..ale po mladsom uz bud vyhadzujem do kosa,ale do charity..
V posleli v spálni alebo v skrini. Ak sa mi to nazbiera, ponuknem tu v aukcii a ak nie je zaujem charita, nieco pekne rovno davam kmotre..
Normálne zavesené v skrini. Detské veci nepredávam a ak minimum veru to človek na to nemá nervy sa s tým koli 3 euram baviť, celkovo detských veci je strašne moc. Mne to nosí už 3 chlapcek a všetko čo není už dobre ide do zberu.
V šatníku v úložných boxoch. Do roka som vždy všetko predala, ale predávam len top stav. Všetko ostatné na darovanie.