Ahojte. Potrebujem poradiť. Kde máte vianočný stromček? Kúpili sme tento rok nový, ale nejako som to neodhadla a je dosť veľký, keď ho dám do obývačky. Myslíte, že keď bude na chodbe, bude to divné? Bývam v byte, mám veľkú chodbu a prázdny roh, kde by krásne krásne vošiel. Len neviem, či to nebude čudné, že bude na chodbe. Čo vy na to?
my tak mame
kde len chces..staviac ho pre deti a nie susedov ci ludi z kona
A prečo nie.... do obývačky malý vianočný dekor a hotovo 😊
no neviem neviem aké fotky potom dáš na instagram? 😂
Ak tam nebude zavadzat a je tam elektrika, aby si mala kam pripojit svetielka, tak ho daj aj do haly/chodby. Budete ho mat stale na ociach, bude vam tam robit radost
@zuzanka.zuzu 😂
Ďakujem baby, našli sme mu miesto aj v obývačke, uvidíme, či nám bude zavadzať a keď áno, tak budúci rok ho dáme na chodbu.
@zuzanka.zuzu ja niesom z tých, ktorý dávajú všetko na internet, ja len som chcela vedieť, či niekto tak má.
kľudne aj na chodbe.... my máme v každej izbe nejaký stromček... samozrejme len také malé max. 70 cm...
My sme v byte mali raz v obyvacke a raz v hale. Podla aktualnej situacie.
@jj298 veď práve preto ho nechcem veľmi na chodbe, aby mi nechýbala tá atmosféra.
Mali sme tak v rodičovskom byte. Obývačka nebola veľká, a bol tam tak rozmiestnený nábytok ze stromček nikde "nepasoval"
Tak celé detstvo aj pubertu sme mali stromček na chodbe, pre mňa to bolo úplne normálne, a bola som prekvapená, keď sme boli niekde na návšteve, ze tam je stromček v obývačke 😊😊. V obývačke sme mali len na stole vo váze vetvičky, a na okne svetielka. Atmosféru to malo aj tak.
@jaskolka aj ja som tak myslela, že ked bude na chodbe tak v obývačke bude iba výzdoba. Muž sa ma snaží prehovoriť, aby sme ho dali na chodbu, tak uvidíme, kde nakoniec skončí. Ale tento rok asi ostane v obývačke a budúci ho dáme na chodbu.
Mame v obyvacke. Chybala by mi ta atmoška pri aktivitach v obyvke. Ale asi je to len o zvyku. Zas v chodbe by som sa potesila hned pri vstupe do bytu a pri kazdom presuvani sa z miestnosti do miestnosti 😁 pripadne pri otvorenych dverach by ho bolo mozno vidiet aj z viacerych miestnosti 😁 Hm.. Aspon ja sa snazim na vsetkom najst aj to pozitivne 🙂
V rohu obyvacky za kreslom na stolceku v kvetinaci. ;D
No, nam to moze byt uplne jedno 🤷🏼♀️… ak to tak vyhovuje vam, tak ho tam daj. Vsak ta nemusi trapit, co si kto o tom mysli…