Ahojte, odkiaľ prosím objednávate vianočné dekorácie? Chcem nakúpiť teraz, keď nie sú tie ceny ešte také prehnané. Pozerala som 4home, ale zatiaľ máličko tam toho majú.
Pod do skupiny vianoce a zimné inšpirácie. https://www.modrykonik.sk/group/4171/ tam ti baby skvelo poradia.. za mňa obi, hornbach, ewalds, bonami, tedi, kik a samozrejme aliexpres...
Tedi už teraz má tuším
Áno, už pomaličky nájdeš aj v obchodoch, že nemusíš len objednávať. Aspoň ja radšej takto idem sa prejsť, pomotkať a naživo si pozriem, ako tie ozdoby vyzerajú 🙂
tak na stromcek z okrasa Cadca a na dekoracie bytu nabehnem do činskych skladov a vybavene
Par rokov vyheavaju u mna cinaky. Maju najlepsi vyber
@elalala 4 home je veľmi predražené..... a čo by si chcela kúpiť a akú farbu? Ja som minulý rok riešila nový stromček a ozdoby
@daniela2202 ja som chcela hlavne girlandy a drevené ozdoby, 1 veniec na dvere a svietnik na stôl...boli sme minulý týždeň v tedi, ale nič ešte nemali v Prešove...a už na PNke skôr pozerám po eshopoch
@elalala e-shopy dosť drahé, skús pozrieť u šikmookých , majú toho už plné regále, svietnik si určite spravíš i sama, základ pekné drevo a pár šišiek 😁👍
V Nexte, originálne a krásne dekorácie 😊
Kupim vzdy po vianociach ked je vypredaj a mam k dalsiemu roku.minuly rok som kupila pre malu stromcek z 10 na 2e a gule boli po v balikoch po 0.50e ostatne len vybalim z ktabice nepotrebujeme mat kazdy rok iny stromcek uz 7x bude zlato-strieborby aj veniec na dvere mam stale ten isty.akurat sem tam vymenim zlomenu sisku
@elalala aliexpress