Ahojte, prosím, kde sa dajú kúpiť pekné a lacné obliečky? A aby boli trvanlivé. V Jisku sa mi nepáčia vzory.
@amno Ďakujem vopred za všetky odpovede.
Emi
Odporúčam rodinné balenie.sk, tiež 4home.sk, emi.sk. Mám aj nejaké z Bonprix, lebo majú krásne vzory, ale rozmer obliečky na vankúš je väčší, tak že ja dávam prešívať.
vypredajskladu.eu Ja som si vždy tuto dobre vybrala.
vypredajobliecok.sk tam som naposledy objednavala pre mamu.
4home.
Ja som spokojná aj s lidl,ale nie všetky. Ačko Ružomberok a Ružashop sú slovenské. Majú aj v akcii okolo 14 eur na jednu posteľ. Hrubá kvalitná bavlna. Narozdiel od Emi, s tými som nebola spokojná, tenké. Treba si všímať hustotu vlákien a gramáž. 125 gr je málo, ja kupujem 145 gr.
domtextilu.sk vypredajobliecok.sk, rodinnebalenie.sk a taktiež 4home.sk...všetky výborné aj kvalita aj cena...
Tu sa trosku votriem... Prosim neviete poradit kde kupim take komunisticke bavlnene chladive obliecky? Dakujem pekne vopred
Obliečky z Emi - videla som cez ne až k susedom. Aj šitie nič moc. Vrátila som.
Výpredaj obliečok
Ja mam s Emi tiez zlu skusenost, Raz dva sa rozparala na rohu, bud po prvom prani, alebo uz prisla rozparana a rychlo zacali zmolkovatiet
V emi majú aj iné značky,treba kupovať len tie slovenské..ja som spokojná aj deky majú perfektné
Emi.sk tam mávajú dobre ceny a krásne obliečky a aj kvalitne