Hľadám veľkú na manželskú posteľ. Každá plachta ktoru som kupila mala po čase zmolky. Poraďte kľudne eshop
Mklozkoviny
goldea
Emi.sk maximálna spokojnosť🙂
Majú dokonca výpredaje, včera som objednávala zas a fungujú tak, že ak potrebuješ špecifický rozmer tak napíšeš do poznámky a ušiju ti na mieru 🙂
@ivkav5 a máte konkrétny model s ktorým ste spokojná?🙂) kľudne pošlite
https://emi.sk/napinacie-plachty/2054-10443-pla...
Tieto klasické plachty v sivej a bielej mam asi 7ks už😅 môj rozmer bežne kupujem u nich za 15,9€, ale teraz je tuším za 12€
A nedám dopustiť na Damaškové obliečky, ktoré som tiež nakúpila za 49€ a včera ich dali za 29€ 🙈😅
https://emi.sk/damaskove-obliecky/2206-damakove...
Popravde, nikdy sa nám lepšie nespalo, ako v týchto obliečkach…máme 2x sivé, biele a včera som vzala olivové😅 Majú super ceny a top kvalitu za mňa 🙂 Aj vankúše, paplóny máme od nich.
My kupujeme scanquilt, zatiaľ sú ok (používame ich druhý rok, máme cca 3ks) z emi som teda spokojná nebola ani náhodou, zožmolkované ako na poslednej ubytovni po pár opratiach.
ja som kupovala v emi.sk a som nadmieru spokojna. kvalitny a prijemny material, aj rozmer podla lubovole
@ivkav5 nasla som ich na tej stranke aj za 19,55eur...a neviem v com je rozdiel 🤭🤷♀️😅.
Ja kupujem v Kik alebo Jysk sú dostatočne veľke 🙂
@mimichaelka13 vo farbee 🙂 tuším 3 farby, ktoré sú zrejme menej obľúbené dali za 19,55 😅🙈
@ivkav5 naozaj sú take super tie obliečky Damaškove? Rozmyslam nad nimi 😄
V ikei, žiadne zmolky
Sú fakt brutálne 👏🏻 myslím, že o tom svedčí fakt, že ich mam 4 🤣 dokonca 2x sivé, keďže sa nam najviac hodia k interiéru😅
Keď ich prezliekam za iné, tak mi muž píli uši nech ich dam späť, že sa pod ničim inym nespí tak dobre…a je to veru pravda, akurát mi je ľúto aj iných obliečok, tak to striedam🤣
@ivkav5 mna najviac ohurili tie ruzove 😂 tie sú fakt krásne
Aj za nas Emi 👏🏻 odporučam a tiež mam damaškove pradlo kremove a je užasne 😍
@ivkav5 aj keď pride mi dať za ne 60€ dosť ale tak asi sa neoplatí žgrliť keď sú take dobre 😄
No ja som za ne dala 100€ 🙄🫣🤣 vtedy ešte nechýrovalo o zľavách 😅
Ja mam jednu s elastanom z lidlu a je rovnako kvalitná ako co som kupovala za 40-50 eur.
@ivkav5 ja som vam meeeega vďačná za poradenie! 😍😍😍
🙏 snáď budete spokojná..asi už radšej nikomu nebudem nič odporúčať🫣😅
vaseobliecky.sk