Prosím, žienky, kde nakupujete kvalitné a nie príliš drahé obliečky? Máte nejaký osvedčený eshop? Výrobcu? Aký materiál uprednostňujete? Ďakujem
ja kupujem ceske z vaseobliecky.sk
Ja som spokojna s Ikeou.
kde sú v akcii... mám pekné a kvalitné aj z Lidla, aj z Áčko Ružomberok.
V ikei a v lidli. Cisto bavlnene.
V IKEA..
Emi.sk a 4home.sk
@viestta a mas odtial aj damaskove obliecky?
V Tescu. Držia roky ako nové.
@dskjhfdlkdjhl nie, len bavlnene, ale vsetko vysoka gramaz. Plachy odtial su najlepsie ake som kedy mala.
Baby, tie Ikea obliecky obleciem aj na normalne standardne obliecky, neviete nahodou?🙏
@maybe888 mame z Ikea aj z H&M, periem ich relativne casto a aj ich davam do susicky a su stale ok. Ja som si teraz oblubila take muselinove, tie su teraz na leto super.
Maju v IKEA aj kvalitne plachty?
Lacné obliečky. sk. Ja kupujem iba bavlnené. Tieto sú aj lacné aj kvalitné.
JYSK a tchibo
@viestta diky, ja asi starnem, ale zacala som sa divat po damaskovych, tak potrebujem zistit, kde maju naozaj kvalitne🙂
@ewellina áno, majú.. kvalitu si držia z každej cenovej kategórie, ale tie trocha drahšie (napr.nattjasmin, ullvide, ronnveckmal,) su podľa mňa lepšie..
jysk, gold kvalita z pakistanskej bavlny
@lorelaii sety majú 140x200, 150x200, 200x200, vankúš 50x60. Potom sú sety kde máš aj veľky vankúš 70x90(napr nasselklocka) to je ale menej vzorov. Dajú sa kúpiť tie veľké rozmery vankúša zvlášť, ale tiež je menej vzorov/farieb ako sú sety obliečok..
@dskjhfdlkdjhl akú farbu damašku zháňaš?
@kabinka11 Klasika-biele, pripadne smotanove.
S eshopom slovenskeobliecky.sk nema niekto skusenost?
emi.sk