Najlepšie Trenčín alebo puchov, považská 🙂)
Mava to Pepco, Tesco, Jysk, Mobelix, Tedi..
@kubkovamama v tom púchovskom Jysku to aktuálne nemajú.. neviem či by som to zohnala v inom meste . Neviem či maju rovnakú ponuku alebo nie
To neviem a Pepco nemáš po ruke?
@lenkahvh mám, skusim kuknúť 🙂)
V Kauflande v Senici som včera videla, mávajú, treba pozrieť a rovno sa opýtať predavača, kde tie vrecia hľadať, mávajú rôzne veľkosti.
ja som tiež videla v Pepcu
V pepcu su velmi slabe
@ivka21 slabý vyber alebo sú nekvalitne? Máte ich odskúšané?
Orion v Maxe
Ja som kupovala v Orione. Mate tam?
@brezza áno ukazuje mi že v TN je Orion. A Prosim vás ste spokojná s vrecami odtiaľ? Maju asi viac rozmerov však?
Ano viac rozmerov. Zatial drzia. Predtym som kupovala v Ikei, ale ta je myslim len v Bratislave.
@brezza a cenovo sa ako pohybuju? Aspoň tie ktoré ste kúpili vy?
Tak to si uz nepamatam, ale myslim, ze na internete ich maju na ich stranke v ponuke.
Mala som z Jysk, Pepca a posledné z KiK a teda JYSK o ničom, lebo nemali také s tým ventilom ale že musis strčiť do vreca hadicu od vysávača, vysat a vybrať ju. Buď som natrhla vrece alebo mi tam zas vošiel vzduch. Z Pepca mali ventil, ale rýchlo povolil, takže tiež o ničom a tie z KiK sú super, je tam aj ventil aj taká akoby pumpička na vysatie vzduchu, takže ani vysávač nemusíš vyťahovať. Za mňa super aj cena, aj kvalita 🙂
Ano slaby vyber a spravila sa mi diera na nich do mesiaca
Majú aj v Kik a je k nim aj pumpička
Pepco, za smiesny peniaz a lepsie ako z tchiba
@brezza dobrý deň tieto to sú? Asi si objednam z alza. Len nie sú nejaké lacné? 😄😄 nieze by to bol problem ale som myslela že sú drahšie 😄
V KIK sú tie čo som písala vyššie 3 kusy za 4,99 € 🤣🤣 to je len lacné 😀 ale fakt sú najlepšie zatiaľ zo všetkých čo som mala 😀
@smajcii včera som bola v Pb Kiku a nemali jooooj 😄
@smajcii A aký rozmer bol za tu cenu? 😄
Počkaj chvíľku, dodojčím dcérku a pozriem ti 😀 ale veľké boli, ma to prekvapilo, že až také a taká smiešna cena 😀 tuším 85 x niečo, ale pozriem 😀
@smajcii kľudne Mozes aj fotku poslať 😄
@smajcii jeeej super ďakujem 🙏🏻 A si s nimi teda spokojná?
Áno, sú fajn 🙂 netreba vysávač, je na nich ventil, za mňa super 🙂
Jysk