Kde kúpim sektorový nábytok?

2. júl 2024

Ahojte. Chceme si kúpiť sektorový nábytok skriňu a písací stolík. Vybrali sme si už drevonu, ale citala som nejaké recenzie ktoré ma odradili. Kde je to však najlepšie, sú zlé recenzie aj na asko ci Merkury...neviem nejaké menšie firmy ktorých výrobky sa hneď nerozpadaju a nestoja majland a dajú sa kombinovať?

krtko1313
2. júl 2024

Všade je to slabota. Normálne si aj my ideme dať na mieru spraviť obývačku, priplatím si, ale je to kvalita. Tie nábytky sa rozpadávajú, potom, že aké pekné drevo prídeš bližšie a to tapeta škoda za to aj zaplatiť.

vyrovnanaosoba
2. júl 2024

Všade je to o tom istom. Všade majú rovnakých dodávateľov. Rovnaká kvalita. Môžeš natrafiť na kvalitu, ale aj na dráhe kúsky, čo s nimi nebudeš môcť ani hýbať, lebo sa rozpadnú.
Hlavne by som sa zamerala na to, či to majú skladom, alebo potom aspoň s rýchlym dodaním. Niekde sa čaká aj 3 mesiace 🤣

autor
2. júl 2024

Tak už by sme počkali, len keby sa na dobre cakalo... Potrebujeme to do izby a už asi tie 3 mesiace hladam, boli sme to pozrieť a keď už je niečo na predajni zle si to nechcem predstaviť pri normálnom stálom používaní... Všade majú biely a sedy nábytok a to nechceme a keď konečne nájdeme hnedý odtieň tak to je naprd výroba... Cize asi sa s kvalitou rozlúčim alebo priplatím u stolára?

katayama991
3. júl 2024

Ahoj, my sme kupovali veci z drevony a za tu cenu spokojnost. Kupovali sme sektorovu kuchynsku linku, stol, komodu, rozkladaciu postel a skrine do detskej izby. Zatial sa nic nerozpadava a vsetko podozrivo dobre drzi. Ale mozno zavisí aj od stastia. + Kupovali sme ich pred 5 rokmi, takze neviem ci nesli s kvalitou dolu.

katuskapd
4. júl 2024

Drevonu uz nikdy,brali sme skrinu otras a stol ani nehovorím, bojíš sa aj ruky položiť aby sa nezlomil.

carodejka008
8. júl 2024

Skus pozriet decodom

autor
11. júl 2024

No pozerala som tu drevonu na predajni a kvalita nič moc, na predajni dokonca kazove výrobky, ktoré nikto nepoužíva. Postel sa im zasekavala a rozkladacia tak nedala dobre vysúvat, zo skrine bolo odstiepene, postel mala úložný priestor z ostrými hranami, a na povrchu bola postel s kazmi. Čítala som na nich zle recenzie tak ma nepresvedčili o kvalite, dokonca mi to príde horšie ako asko ci Merkury atd... Decodom poznáme, v meste mame výrobu, nenašli sme tam nič co by vyhovovalo rozmerom a predstavám, a hlavne ich ceny sú prestrelene na tu kvalitu. No a nakoniec sme vybrali Jysk. Uvidíme časom no na prvý pohľad kvalita za tu cenu super. Rozmerovo nám to presne vychádza, konečne hnedý odtieň a zladenie skrine a písacieho stolíka. V rodine aj kamoši už nábytok z jysku majú aj my niečo mame a všetko super... Neviem prečo ma nenapadli skôr.