Prosím Vás, viete poradiť, kde kúpim kvalitné posteľné obliečky? Také, že nevybledne farba po opratí.
Ďakujem.
ja som spokojna s oblieckami z Tchibo. Nevyhoda je, ze maju iba par vzorov.
vaseobliecky.sk
Ačko Ružomberok
V Ačku vieš teraz za cca 16 eur kúpiť poriadne bavlnené obliečky z pevnej-spočiatku tým pádom tvrdšej bavlny. Vysoká gramáž. Neznášam tie tenučké , priesvitné. Za tie peniaze super kvalita. Inak Matejovský, ale tam je cena už niekde inde...
Naopak nekúpila by som už v Emi, ani v Lidl- nízka gramáž, tenké a presvitajú.
@andrejka2424 áno, súhlasím zo všetkým, ačko je zlatá stredná cesta, všetky už mám od nich a som spokojná, majú aj lacnejšie aj drahšie
@elief
@andrejka2424 baby a neviete či cena na predajni je rovnaká ako na eshope?
@summer23456 netuším, ja objednávam, Ružomberok je pre mňa ďaleko, v minulosti mali podnikovú predajňu aj v našom meste, už je zrušená dávno, škoda
@elief dakujem
@adka176 ja mam rada perkalove z jysku, alebo bavlnený saten
A z toho A-čka ktoré sú kvalitne? Lebo majú tam rôzne materiály (bavlna, satén, krepove, mikrovlákno), neviem posúdiť keď sa toho nemôžem dotknúť 😄
Najradšej by som chcela nejaké nekrčivé....tie bavlnené periem na 40 stupňov a sú tak dokrčené, nemám nervy to zakaždým žehliť a ľahnú do toho a je to také isté...
Raz som kúpila v Lidli tie sú fajné, nekrčivé, ani nie sú priesvitné, aj ich periem koľko chcem a nepustili farbu, ale vôbec neviem, čo je to za materiál.... môže to byť mikrovlákno alebo ako sa to volá? Nie je to satén, ale také podobné ako satén.
@namornicka Naj asi tie damaškové-ak človek nerieši cenu,ale bavlna Domestik mi najviac kvalitou pripomína tie klsické kvalitné ,čo vydržali dlhé roky.
Skus Rodinné balenie. Maju aj krepove, ktoré nemusis zehlit
Nemá niekto skúsenosť s obliečkami cez Bonprix? ... páčia sa mi tam niektoré motívy...
@adka176 ja som minule lustila znacku obliecok, ktore toho vydrzali velmi vela a po milión praniach ju este bolo vidno -Greno. Bavlneny saten, perfektne. Periem zasadne na 60 a vydrzal aj roky susicky. Stale krasne hebke.
@adka176 Áno,mám.Práve mám navlečené z Bonprix.Kúpené tu v bazáriku za pár šupov a mne sa kvalitou páčia.Taká mäkká bavlna.
@andrejka2424 ďakujem za ukážku
@babulkomale ďakujem pozriem to
Matejovsky
Mne sa zdá, že Bonprix ma iný rozmer vankúša ako tie štandardne.
@adka176 Emi