Ahojte žienky,
Ideme prerábať horné poschodie u rodičov a potrebujeme vymeniť aj okná kde sa dajú objednať poľské okná ? Zháňame ich preto, že chceme niečo ušetriť, moja mama má tiež doma poľské okná a sú fajn má ich už 10 rokov.
No ja by som si ich chcela objednať sama a nie zaplatiť za poľské ako za slovenské.
Ďakujem. Každá info poteší.
V Slovaktual vám dajú lepšiu cenu ako poľské okná a sú veľmi kvalitné. Typický Slováci šetria tam kde je treba, izolácie, okná, atď a potom si kúpia sedačku za 2000 lebo však tu je vidno nech vidia že na to mám 🥴🤔🤨
Prečo pravé poľské? :D Aj na slovensku sa dajú kúpiť kvalitné a lacné okna a myslím si, že práve okná a dvere sú veci, na ktorých by sa nemalo extra šetriť
Máme dosť malý rozpočet. Ak niekto viete ešte poradiť aj slovenské ale za dobrú cenu tak vám budem vdačná.
Z Polska ani hovno nie je dobre. Polske nie je lacne,lebo to vydrzi polovicny cas,kym sa to pokazi.
To naozaj sa da na tom usetrit?Ved dovoz tiez nieco stoji + montaz a + teraz kvoli pandemii mi to pride skor drahsie . Urcite by som si dala spravit cenovu ponuku aj od slovenskych firiem