Kde a ako dávate robiť návrh kuchyne?

16. aug 2022

Zdravím.. Prosím vás, keď ste si dali robiť cenovú ponuku alebo už vyrobiť kuchyňu, tak ste mali návrh od nejakého návrhára alebo ste si niekto sam nakreslil na papier ze co kde ako chcem? 🤣 Ľúto mi je dať za návrh vela €. ..🙂

janetinka27
16. aug 2022

najprv sme si navrhli sami, boli sme potom v decodome, kde nam vyskladali kuchynu z ich skriniek. bolo to dost drahe. potom sme dostali kontakt na stolara, ze ma dobru cenu. on mal znameho atchitekta, ten nam prisiel kuchynu zamerat presne na milimeter, kedze steny v byte neboli rovne ani rohy rovnake. urobil podla nasich predstav presny navrh a stolar to potom vyrobil.

malicka_mysicka
16. aug 2022

Ja som si nakreslila v apke, stolar mi prisiel vymerat (v bytovkach stemy krive), vyrobil a s muzom namontovali. Bolo to tak o dost lacnejsie. Ale moj navrh som predtym poslala znamej, co robi v kuchynskom studiu nech mi to zrecenzuje, nech viem ze to nie je uplna blbost 😅

elis248
16. aug 2022

Ja mám šikovného muža. Navrhol, urobil plán, dal narezať, sám zostavil. Inak by sme sa nedoplatili.

tinkavvv
16. aug 2022

Normalne mi zadarmo navrhli v kuchynskom studiu. Nebola tam ziadna podmienka, ze musime kupit (aj ked sme vedeli, ze isto budeme brat odtial).

landsmanka
17. aug 2022

my sme mali aku taku prestavu, ako by sme ju chceli. vyberali sme potom v Nesii z toho, co mali v ponuke, lebo jedna sa mi fest zapacila a tu sme si upravili potom nejak spolocne s nimi podla seba.

autor
17. aug 2022

@tinkavvv v akom štúdiu Prosím ste si dali robiť?
Keby ze niekedy zájdeme Napr do ikei alebo iného obchodu tak nám to v ten deň niečo vykladajú alebo musíme byť skôr dohodnutý?

nikynike
17. aug 2022

Ak sa v ikey dohodnete skor mate istotu ze budete zobrati na presny cas, da sa aj bez toho, ak budu ale prave vsetci pracovnici obsadeni planovanim, bude treba pockat kym sa niekto uvolni. Ked si vyberiete, vyskladate, zaplatite, bud odveziete alebo objednate dovoz, montaz. Hotovo.

tinkavvv
17. aug 2022

Trenab. Ale nie su v ba.
Ikea neviem. My sme navrh riesili mozno aj dva dni 🙂) resp prvy den bol navrh dorobeny ale potom sme este rozhodovali o farbe a nejakyxh zmenach.