Ahojte, existuje niečo ako kávový filter len do šálky? Také ako na čaj, ale nie na čaj ale jemnejšie aby neprepustilo zrnká kávy. Len také malé na jednu šálku a umývateľný.
Nech hľadám ako hľadám tak buď obrovské alebo len do kávovaru
@klip0 ano, existuje, pozri na webe dripper v 60
Presne toto co vravi
@zuzuliennka1 pouzivame my roky-,mame rozne velkosti a namejmensi je ozaj akurat na salku,dve...
Ale vkladaju sa tam kavove filtre-papierove.
@klip0 teraz som sa cez ten vietnamsky phin filter preklikala este k aeropress, pozri i ten pripadne... Ja kym sa rozhodnem, budu vianoce 🤭🤫 ...ale fakt som uz tolko googlila k tomu a kym mi tu neporadili ten vietnamsky phin filter, na nic rozumne som nenarazila. K tomu aeropressu existuje i kovovy filter, ktory nahradi papierove
Vyber si aký chceš: https://www.google.com/search?q=filter+na+kávu&...
@klip0 take nieco by som potrebovala i ja, skusala som cajovy jemnejsi, ale i tak nie je dost jemny a zomleta kava nim prejde... Zatial pouzivam french press 300 ml, no uvitala by som tiez filter na kavu alebo nieco fakt na jednu salku... Kavovar sa mi neoplati, ked vypijem tak 10 kav za mesiac... Manzel pouziva tu taliansku kanvicku bialetti uz roky... On pouziva tu velkost na 3 kavy a vypije ju sam 🤪