Kávovar - smradľavá voda v nádobe na vodu

22. nov 2024

Ahojte, baby pomoc. Nádoba na vodu strašne smrdí. Umyjem ju jarou, už som ju umývala aj octom a dám vodu spravím si kávu okej. O tri hodiny chcem druhu kávu a tá voda v nádobe smrdí jak staré akvarko z rybami. Čo mám robiť? Je to Krups kávovar, máme ho pol roka. Ďakujem

autor
22. nov 2024

Krups ea810b70 takýto obyčajný jednoduchý ... A voda smrdí na nervy som z toho 🙁

autor
22. nov 2024

Toto smrdí strašne táto nádoba

stellarstar
22. nov 2024

Nedávaj tam jar ani ocot. Daj ju do vody s tekutou kys citrónovou a nechaj ptm kávovar viac razy za sebou prepláchnuť prečistiť

autor
22. nov 2024

@stellarstar skúsim, ďakujem.

frzeiovn
22. nov 2024

Toto sa stalo môjmu mužovi v robote, že varil kávu voda aj káva divne chutila...ale prišiel na to, že na dne kanvice bol bzdocha🙂

tanalyn
22. nov 2024

Kúp si original čistič na kávovary a celý ho prečisti, nie len nádobku na vodu.

autor
22. nov 2024

@tanalyn kávovar čistíme máme aj taký tekutý čistič a aj odvapnovac v tabletkách ale tu doslova len tá nádoba smrdí... Aj kefou na fľaše som ju čistila, jar, ocot no a stále smrdí ten plast ako akvárium s rybami ... Už ani chuť na kávu nemám ....

catherinah
22. nov 2024

Nedá sa objednať nová nadoba ako náhradný diel?

katie253
22. nov 2024

Reklamoval by som

autor
22. nov 2024

@catherinah
@katie253 skúsim reklamovať, no a asi objednám. Lebo fakt sa starám o ten kávovar, aj ho umývam z vonkajšej strany, aj ho čistím, aj nádobku so zomletou kávou umývam (mám kamošku, čo tú nádobku s kávou vysype a neumyje a má plesnivú tú zomletú kávu - toto u mňa nehrozí) aj aj to čistenie robíme pravidelne. Už som z toho zúfala. Nebol drahý, stál okolo 250eur tak ale mali sme ho aj v práci a nikdy s tým nebol problém, preto som si ho aj domov kúpila, že je fajn. Možno fakt chybný kus.

catherinah
22. nov 2024

Možno zaplesnela ta nádoba ak bola použitá na vyskúšanie stroja po výrobe. Alebo niekto použil a vrátil v rámci 14 dní od online nákupu a pod.