Máte kavovar kde ide hadicka priamo do mlieka ? Za mna ke to super vec nemusím čistiť nádobu s mliekom a hadicka sa aj sama preplachne ale mám taký problém už dvakrát sa mi stalo že Urobila som si kávu a mlieko kysle.
Pritom zakaždým ako si urobím kávu tak hadicku z mlieka vyberiem urobí si preplach a mlieko odložím do chladničky
Bežne som mavala otvorené mlieko v chladničke aj týždeň a nikdy neskyslo a teraz som už vyhodila dvakrát skoro polovicu mlieka po asi 2 dňoch
Neviem čím to je, či ta hadicka keď sa káva urobí nevypustí časť nevyužiteho teplého mlieka naspäť do krabice a tam to potom skysne ale priateľ hovorí že to mlieko sa tam vracia studené lebo neprešlo ešte tryskou
Tak ja neviem
Tiež mi mlieko skysne, ak dám hadičku priamo do krabice mlieka Ja odlejem z krabice do pohára a do pohára dám hadičku. Mám vstavaný siemens
@guudy mám ho ešte len krátko práveže . Keď urobím kávu hadicku vyberiem z mlieka a najskôr ju trosku ocistim mokrým servitkom ten koniec od mlieka a potom ju uložím do otvoru v kavovare kde sama vyčistí
Preto netuším o čo ide😃
@nedielka a čím to teda myslíš je? Vyskúšam aj ja takto len neviem koľko mlieka si vezme robíme si vždy iné kávy tak potom tak či tak mi zostane v pohári mlieko ktoré bud vylejem alebo dám naspäť do krabice
Ak ju zvonku iba utries servitkou, asi na hadicke ostanu zvysky mlieka. Vyskusaj ju cistit pod tecucou vodou. A tryska sa vzdy preplachne po spraveni kavy, hej?
Osobne si myslim, ze si zanesies do krabice s mliekom necistoty, preto skysne. Treba zistit, v com je problem. Pozri si aj navod, ako cistit kavovar…
Ja už viem koľko mlieka mám dať do pohára, keď si robím napr latte
moja mama ma takyto Krups uz niekolko rokov, pravidelne som si u nej robila latte a vzdy som davala hadicku do priamo do krabice mlieka. Nikdy mi mlieko neskyslo, ja som czdy tu hadicku vybrala a umyla poriadne pod tecucou vodou
Ja si myslím , že na konci preplachne systém hadičku horúcou vodou , a to vtecie do mlieka , je to minimum, ale hneď to robí ,keď dokončí kávu.
@guudy neviem či myslíme to iste ale popíšem to 😃 dám hadicku do mlieka zvolim si kávu začne sa robiť, z krabice sa odčerpáva mlieko cez tu hadicku do kavovaru vezme si koľko potrebuje a vždy následne sa nejaká časť vráti do krabice 😃 priateľ hovorí že to je ale ciste mlieko nie ohriate a ja si zas myslím že sa už asi teda teple vrátilo naspäť 😂alebo aká zahada
Podla mna ma priatel pravdu, mlieko sa ohrieva az prechodom cez trysku a to by malo ist vsetko do salky.
To mlieko co je v hadicke a neprejde tryskou, je studene.
Skus teda hadicku umyvat pod tecucou vodou a ak nepomoze, volala by som do servisu sa poradit. Neviem, aku znacku kavovaru mas…
A mliecnu trysku teda preplachnes tiez po spraveni kavy, hej?
Mame tiez kavovar s rovnakym systemom cca 15 rokov a nikdy sa mi nestalo, ze by mi mlieko takto skyslo. Ak ti to nerobilo doteraz, problem by som videla v mlieku. Ja hadicku preplachujem sama, trysky precisti kavovar.