Zienky prosím poraďte mi kávovar na začiatok prosím nič extra drahé nie za 300/500e. Ak taky bude teda 😂 len by som chcela aby robil aj penu z mlieka. Nevyznám sa vôbec v kávovaroch tak budem rada ak mi poradíte aj konkrétne teda značku a číslo ďakujem krásne ;)
a musi byt novy ? my sme kupili z druhej ruky za 200€ delonghi od chlapiky čo repasuje kavovary
my mame tento, denne frčí už treti rok, pena bohata a husta, cena nového 255 eur
Ja mám Sencor v akcii som ho kúpila za 80€ tuším. Má aj napenovac mlieka a fičí už nejaký rôčik .. ja som spokojná. Urobí cappuccino , latte aj presso. Penu má peknú
Ešte dodám že dôležité je aj to aké mlieko máš resp používaš
Tento máme teraz je za 129.. a spokojnosť https://www.planeo.sk/sencor-ses-4040bk?gad_sou...
My máme tento už niekoľko rokov a spokojnosť.
https://kavovary-espressa-cajniky.heureka.sk/de...
Napr tchibo...
Nepíšete, akú kávu pijete - či mletú popradskú zo supermarketu, či obyčajnú zrnkovú (Lavazza) alebo drahú zrnkovú (35-50€/kg)?
Tipujem, že viete oceniť fajn cappuccino z kaviarne a chceli by ste také doma. Odporúčam vykašlať sa na espresso stroj, pretože to je viac starosti ako úžitku, kúpiť si nejaký Nespresso jednoduchý na kávu a napeňovač Nanofoamer Lithium na mlieko. Penu urobí ako skúsený barista ale úplne blbuvzdorne.
Aj ja odporucam napenovac, pokial nie si barista, aby si si vedela spravit s horucim vzduchom. Kupila som mame a milujem to, robim si kapucko do krigla u nich
@majlo1234 inak ten napenovac je super aj pri detoch, na kakao :DDD moja dcera kapucino kakaove si z tym robi, dokonca krups aj cokoladu zvladol :DDD (teraz myslim, ten samostantny... nie zabudovany v kavovare :DD)
@simca06022011 presne krups som kupila mame, super masinka.
Super ďakujem vám baby za skvelé rady 🙂 už som aspoň v obraze . Porozmýšľam aj nad tým napenovacom 🙂
@stellarstar ďakujem a prosím ta aké mlieko je dobre používať na to aby to bolo chutné a aby sa to napenilo? 🙂
Ja používam bud 3,5% alebo haferove barista
Ja som doteraz pila doma len kávu nesku ako je velvet Jacobs alebo Tchibo ..v rastike bud latte alebo presso s mliekom ... no chcela by som vyskúšať možno aj kvalitnejšie kávy chuťovo lepšie dáke, ak by ste aj vedeli poradiť ktoré vám chutia. 🙂
@stellarstar ďakujem 👌
@minesasubu presne som dnes nasla niečo také po repase rozmýšľam aj nad tým. 🙂
Tak ďakujem baby nakoniec sme objednali Delonghi magnifica S ecam 21.117 nebol síce pod 300 e 😂 ale tak nevadi , v piatok ma prísť už sa teším ♥
Za 300€ asi taky nenájdeš. Kúp samotný napenovac mlieka