Kávovar Delonghi

moonica
31. okt 2021

Ahojte 🙂

Skúsim sa poradiť , možno mám blbú otazku …. ale tie čo používate kavovar Delonghi 😁 Včera sme kúpili nový Delonghi Dinamica plus a ani za svet si neviem na ňom urobiť takú kávu ako na staršom type. Prikladám foto , vpravo zakruzkovany typ kávy som si vždy robila , neviete ako to mám naklikat na display aby som dostala to iste ? 😁 Ďakujem 🙂

kabinka11
31. okt 2021

@moonica ja si robím lungo, to ma asi takú veľkosť.

kabinka11
31. okt 2021

@moonica a ešte musíš nastaviť intenzitu kávy. 3 zrnkovu máš nastavenú, keď chceš silnejšiu, treba manuálne nastaviť.

miriam_s
31. okt 2021

@moonica my máme taký istý, najprv stlačíš to tlačítko zapnúť, kávovar sa na začiatku vždy prepláchneme a potom keď je ready tak svieti na zeleno. Následne stlačíš to svoje tlačítko s kávou akú chceš aby urobilo. A robí ju . Na konci keď je káva urobená a dáš vypnúť, zase sa kávovar preplachne.

moonica
autor
31. okt 2021

@miriam_s ktorý máte taký istý myslíš ? Tento na foto ? 🙂

moonica
autor
31. okt 2021

@kabinka11 lungo sa mi zdalo väčšie a nejak to inak chuti normálne 😳 pričom rovnako kávu sypem ako včera do toho starého . Len so srnkami kávy som nič nerobila. Normálne som stratena v tom novom stroji. Alebo ako aj urobím aby mi cappuccino urobilo väčšie ako je to štandardne 😁

miriam_s
31. okt 2021

@moonica no áno

kabinka11
31. okt 2021

@moonica ja keď som chcela väčšie kapucíno, tak som stačila tlačítko 2x a to som mala raz toľko veľké. Ja robím aj toto lungo, 2 kávy naraz. Tak chyba bude v tej intenzite kávy.

moonica
autor
31. okt 2021

@miriam_s lebo ten viem ovládať taký som mala dovčera, oddnes mám nový dynamicu plus a ten už má dotykový display . Na ňom neviem docieliť takúto kávu čo som dala na fotke 🙂

moonica
autor
31. okt 2021

@kabinka11 ahaa . Lebo napríklad som stlačila dnes aj pri presne že viac vody aby bolo väčšie a stále mi len to malé urobilo. Niečo robím zle . Ďakujem , musím sa s tým pohrať 😁

kabinka11
31. okt 2021

@moonica postup: zapni kávovar, stlač symbol "zrnká" (2x,3x,4x-proste akú chceš intenzitu) potom stlač "drink menu" vyhľadaj napr. Lungo, stlač a na displeji sa Ti ukáže 2x,ak stlačí pod tým "ok" do 5 sekúnd, tak ti spraví dve kávy naraz, pripadne jednu veľkú.