Kávovar De Longhi EC230BK

dennynkoo13
16. apr 2022

Ahojte mate prosím niekto kávovar DE LONGHI EC230BK. Chcem sa spýtať či je bežné, že je vrch kávovaru aj 4 hodiny po spraveni kávy teply tak isto aj ten spodok kde sa dáva páka po 4 hodinách od poslednej kávy je to stále teplé aj keď je kávovar vytiahnuty z elektriky. Je to prosím vás bežné alebo chyba výrobku. Ďakujem

terina25
16. apr 2022

@dennynkoo13 nemam sice tento isty typ,ale iny. No myslim,ze je to chyba treba reklamovat. Nas tiez bol zly. Ked sme ho kupili tak robil v kuse sam aj 10 kavy. Jednu za druhou. Nakoniec bolo nieco zle vo vnutri, co sa programuje. Museli nam tu suciastku vymenit a chvalabohu uz ide ako ma. Urcite to nie je ok ze je horuci

dennynkoo13
autor
16. apr 2022

@terina25 ja som myslela najskôr, že kym je v elektrike stále sa nahrieva lebo 2 hodiny po káve bol stále horúci, že sa dalo na ňom opaliť tak som ho vybrala skúsila zase po dvoch hodinách a stále bol teply. Takže asi tá reklamácia 🤦‍♀️ tri týždne sme čakali kým ho objednali na predajňu a teraz ho zase reklamovať. Koľko vám trvala výmena?

terina25
16. apr 2022

@dennynkoo13 uz si presne nepamatam,ale viem ze sme dost dlho cakali,kedze akurat zacal kovid. Isto viac ako mesiac