Káva do De'Longhi kávovaru

annaannies
18. nov 2024

Zdravím
Doteraz som pouzivala dolce gusto kapsulovy kavovar no teraz sme presli na kávovar delonghi zrnkovy
Aku kavu do nej pouzivate??
Momentalne mame segafredo intermezzo ale vyskusala by som aj ine znacky

tundra
18. nov 2024

@annaannies origo kavu Delonghi,nam chuti,nie je kysla...
https://www.galaxus.ch/de/s7/product/delonghi-k...

guudy
18. nov 2024

@annaannies pozri stare temy, tipov je tam viac nez dost ;;)

anicka182
18. nov 2024

@annaannies vyskúšaj Kimbo Prestige, je to z tej rady ktorú ti odporúčala tendra, len je jemnejšia, než 100% arabská, menej kyslá. Myslím ze je v pomerne 65%Arabica 35% robusta. Z tejto rady je ešte fajn clasic v pomere 70-30%. Zatiaľ ani jeden zákazník ktorému som ju ku kavovaru odporučila, nepovedal žeby mu nechutila, dokonca sa pre ňu vracajú ;)

vikusjk
18. nov 2024

@annaannies ja mam tiez DeLonghi, mne chuti najviac Illy. Spociatku som skusala viacere, nez som dosla na to, ze na vyslednu chut kavy ma vplyv aj nastavenie mlynceka, aj samotny vyber potom intenzity kavy (velmi jemna, jemna, normalna, vyrazna, velmi vyrazna), takze aj toto skusajte, ked budete chutnat novu kavu ;)

ma77
18. nov 2024

Lavazza,Tchibo,Jacobs Kimbo, je ich vela tie mam odskušane su fajn,ale ja nekupujem 100per.arabicu a večšinou kupujem crema poskušaš uvidiš dlhšie potrva kym pridete na to aka vam chuti🙂

xux
18. nov 2024

Ja mam najradsej zlate zrnko alebo strbske presso

vanilkovazmrzka
18. nov 2024

Aku kavu si kupis taka bude.

lenuska9999
18. nov 2024

@annaannies jednoznacne Lavazza

gab1sol
18. nov 2024

@annaannies záleží, aká ti chutí… My kupujeme Zlaté zrnko Brazília, ale predtým sme tých kávu vyskúšali viac, kým nám táto sadla…

maryetta
18. nov 2024

Mame ho 1,5 roka. Vyskusali niekolko kav. Ale u mna najlepsia popradska. Ono asi skor ide o samotnu kavu nez kavovar či?

mira0611
18. nov 2024

@annaannies lavazza caffe crema

sedlotom
20. nov 2024

Určite neodporúčam tie supermarketové "kávy"... Veď na Slovensku sú desiatky výborných pražiarní. Skúste tam... https://blogokave.sk/praziarne-kavy/