Ahojte v letaku Kaufland su hrnce a panvice BerlingerHaus. Mate skusenost? Dakujem
Mne to pride lacne.. ale niekomu staci aj to
kúpila som pred dvoma rokmi sadu keď som sa sťahovala a najhoršia kúpa. Už by som ich nikdy nekúpila
Ja mám celú sadu (v červenej farbe) a som veľmi spokojná. Ale teda nedávam ich do umývačky. Mám ich cez dva roky a sú ako nové.
@livinka1111 mozno tou vysokou teplotou sa potom lupu.. neviem
@sweet20 neviem veru, ja v nich varím skoro každý deň, zatiaľ všetko ok, len teda tej umývačke sa vyhýbam.
@livinka1111 prosím ŤA, používaš ich na indukcii?
@janulienka78 má sklokeramickú dosku
@livinka1111 ďakujem za odpoveď
Otrasné sú. Ani zadarmo.
Mám už od minulého roku a som veľmi spokojná, ale ktovie či bude tieto z lepšej alebo horšie série.
Aj delimano panvica z normálneho nákupu bola skvelá a potom z takejto akcie kúpená bola otrasná
Ja by som ich nechcela ani zadarmo k nakupu 🙈 ked uz niekto chce usetrit na hrncoch, tak hocijaky z Ikei je lepsi 🤷🏼♀️
Nie vsetko co ma akoze nemecky nazov je kvalitne, su to madarske hrnce horsie ako veci z teleshoppingu.
Berlingshaus určite nie mala som vyhodila som , lúpe sa spodok , a to som ich šetrne používala . Radšej naozaj investuj aj keď nie neraz ale postupne si kupuj od tefal . Ja mám zatiaľ panvicu a taký menší hrniec a to sa nedá porovnať .
Dakujem🙂
NAhodou nemate niekto ten kuchynsky robot ci tycovy? Dakujem
@strbava ahoj ja mam kuchynsky robot dlho som chcela tak som si to kupila ale neviem pise tam ze sneh vyslaha od 3 vajec no nic sa nestalo lebo metlicka sa len krutila vajec sa to ani nedotklo , skusala som aj maslo s praskovym cukrom vymiesat na krém no praskovy cukor ostalo v celku a nema to peknu kpnzistenciu a vsetko sa mi to nalepilo na stenu misky ja neviem ci tie drahsie tiez toto robia lebo uz rozmyslam ze im to odnesiem naspat
Nemáte niekto náhodou navyše hrniec 28cm ?
https://m.alza.sk/recenzie/berlingerhaus-sada-r...