Kaufland hrnce a panvice

4. okt 2024

Ahojte v letaku Kaufland su hrnce a panvice BerlingerHaus. Mate skusenost? Dakujem

sweet20
4. okt 2024

Mne to pride lacne.. ale niekomu staci aj to

janai1
4. okt 2024

kúpila som pred dvoma rokmi sadu keď som sa sťahovala a najhoršia kúpa. Už by som ich nikdy nekúpila

livinka1111
4. okt 2024

Ja mám celú sadu (v červenej farbe) a som veľmi spokojná. Ale teda nedávam ich do umývačky. Mám ich cez dva roky a sú ako nové.

sweet20
4. okt 2024

@livinka1111 mozno tou vysokou teplotou sa potom lupu.. neviem

livinka1111
4. okt 2024

@sweet20 neviem veru, ja v nich varím skoro každý deň, zatiaľ všetko ok, len teda tej umývačke sa vyhýbam.

janulienka78
4. okt 2024

@livinka1111 prosím ŤA, používaš ich na indukcii?

livinka1111
4. okt 2024

@janulienka78 má sklokeramickú dosku

janulienka78
4. okt 2024

@livinka1111 ďakujem za odpoveď

koniarova
4. okt 2024

Otrasné sú. Ani zadarmo.

ljzozv
6. okt 2024

Mám už od minulého roku a som veľmi spokojná, ale ktovie či bude tieto z lepšej alebo horšie série.
Aj delimano panvica z normálneho nákupu bola skvelá a potom z takejto akcie kúpená bola otrasná

milanemila
6. okt 2024

Ja by som ich nechcela ani zadarmo k nakupu 🙈 ked uz niekto chce usetrit na hrncoch, tak hocijaky z Ikei je lepsi 🤷🏼‍♀️
Nie vsetko co ma akoze nemecky nazov je kvalitne, su to madarske hrnce horsie ako veci z teleshoppingu.

linki90
6. okt 2024

Berlingshaus určite nie mala som vyhodila som , lúpe sa spodok , a to som ich šetrne používala . Radšej naozaj investuj aj keď nie neraz ale postupne si kupuj od tefal . Ja mám zatiaľ panvicu a taký menší hrniec a to sa nedá porovnať .

autor
7. okt 2024

Dakujem🙂

strbava
8. okt 2024

NAhodou nemate niekto ten kuchynsky robot ci tycovy? Dakujem

anjelik44
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anjelik44
16. okt 2024

@strbava ahoj ja mam kuchynsky robot dlho som chcela tak som si to kupila ale neviem pise tam ze sneh vyslaha od 3 vajec no nic sa nestalo lebo metlicka sa len krutila vajec sa to ani nedotklo , skusala som aj maslo s praskovym cukrom vymiesat na krém no praskovy cukor ostalo v celku a nema to peknu kpnzistenciu a vsetko sa mi to nalepilo na stenu misky ja neviem ci tie drahsie tiez toto robia lebo uz rozmyslam ze im to odnesiem naspat

wikuska17
19. okt 2024

Nemáte niekto náhodou navyše hrniec 28cm ?