Ahojte, prešla som diskusie, ale sú už nejaký ten rok staré, tak možno pridáte niekto svoje skúsenosti s týmito tepovacmi, pripadne mi poradíte nejaký do 300€ s ktorým ste spokojné. Jedná sa mi hlavne o čistenie sedačky. Koberce máme síce len tri, ale pri našich deťoch potrebujú vyčistiť častejšie ako dva krát do roka... (oveľa častejšie :D :D) cize chcela by som mať nejaký tepovac doma po ruke, nie len volať firmu. Teda ak mi potvrdíte, že aj tieto lacnejšie vycistia, nie len tie drahšie profi... Ďakujem za každú skúsenosť
ako čistiaci prostriedok odporučam Karcher Rm760OA,RM 760 prášok,na silné znečistenie su lepšie tabletky RM 760-z rady profesional.
@moni2522 dobrý deň chcem sa opýtať na tepovac kúpila som si ho a čítam ze ho mate chcem sa opýtať na filter vnútri ci tam patrí taky sivý stoplik pošlem vám aj foto ak by ste mi mohla poradiť. Ďakujem. Mollekova
@marianamollekova to je plavák. Keď tepujete,tak ho tam dajte. Alebo keď vysávate vodu. Zabraňuje preťaženiu motora,keď je nádrž na vodu plná.
@brembo super ďakujem veľmi pekne a prajem pekný deň
@marianamollekova až teraz som tu 🤦 áno používam to pri tepovaní a na to ešte navlečiem toto na fotke (neviem ako sa to volá) . Bolo to súčasťou vysávača
@moni2522 ďakujem veľmi krásne za správu a prajem príjemný večer
samozrejme že vyčistia i tieto lacnejšie. Len to trvá trochu dlhšie a práca s nimi nie je tak komfortná-menšie nádrže. čistiaci prostriedok kupujte profi,žiadny tep ani nič,čo pení. Profi stroje do domácnosti su vyhodené peniaze,su to jednoučelové stroje,teda výhradne zvačša len extraktory,maju vyšší výkon,vačšie nádrže-komfortnejšia práca,nemusí sa tak často prerušovat práca ale ich rozmery a hmotnost daleko presahuju i velké vysávače do domácnosti.
Takže smelo do toho