Kärcher robí šmuhy

nika12323
7. máj 2022

Ahojte neviete mi poradiť prečo mi robí kercher šmuhy ??? Aj si obtieram stierku , aj som už skúsila dať iný roztok a stále mám cmuhy na oknách … neviem či som retard a neviem s tým robiť alebo preco mám stále šmuhy ? 🥲

beata110
7. máj 2022

@nika12323 aj mne robi...tiez som sem pisala davnejsie o radu ohladom toho no nikto mi neporadil🤷‍♀️

nika12323
autor
7. máj 2022

@beata110 asi bude dobrá aj stará dobrá handra 😃

riskoh
7. máj 2022

Ja mam mne to nerobi,zeny a umyjete predtym okno s vodou a trebars jar,ocot,ci hned s karcherom,ja predtym umyjem a az nasladne s karcherom robim

certi
7. máj 2022

umyt okno jarovou vodou, nastriekat clean alebo podobne, aby bolo okno mokre a rychlo a jemne tahat karcher zhora nadol

certi
7. máj 2022

@beata110 ta guma sa da vybrat a umyt..

sono2
7. máj 2022

@nika12323 áno tiež mi príde, že je okno akoby špinavé. Mne to robí úplne normálna stierka keď okno niežeby som zle umyla, ale sa mi proste nepodarí. A to si na to dávam pozor. A stane sa že vidím šmuhu.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bolarazjedna
7. máj 2022

No mne sa to isté stáva, aj keď ja mam inú značku. Samozrejme, použila som to na umyté okno, len na leštenie, sle prestala som to kvôli tomu používať. S Cleanom mi takisto ostali okná flakate, keď zasvietilo Slnko, aj keď som použila čisto opratú handru.
Potom som dostala do daru handru od Tupperware a neviem si to vynachváliť. Iba mokrou handrou prejdem okno ci zrkadlo a je to vyleštené, hotové, bez šmúh. A je to rýchlejšie, ako s tým karcherom.

ja_mama
7. máj 2022

Ak je niekto perfekcionista smuhy bude vidiet stale nech je okno umyte akokolvek 😀 a teda pre mna je tiez jednoduchsie a rychlejsie umyt okna handrou + octovou vodou ako karcherom pri ktorom mi ide ruka odpadnut...naposledy som pouzila presne tu handru od tupperware a podla mna boli uzasne umyte 😁 ale napr moja mama by isto nasla smuhy aj tak..