Kapsulový šatník

nadej1111
2. nov 2022

Máte ho niekto?Kde nakupujete?Za aký čas sa vám ho podarilo zložiť?Naozaj je z neho viac outfitov ako z plnej skrine veci?

mamamasama
2. nov 2022

Mám. Uľahčilo mi to život. Dokonca aj muž si pochvaľuje, lebo už neprehadzujem hodinu pred odchodom z domu celú skriňu. Nakupujem rôzne, ale najviac Zara, H&M, Mango, Mohito. Zložila som si ho cca za pol roka. 🙂

banalu
2. nov 2022

@nadej1111 mala som kedysi, ked som sa stahovala na svk, a vtedy som poriadne vytriedila satnik a dokupila co bolo treba... jednoducho a dobre sa to nosilo. Samozrejme, ze clovek nezacina na 0 tkaze mam aj par zujimavych kuskov. Ale vyhodila som vsetko co mi nesedlo, kupila lepsie zakladme kusky, ktore mi dobre sedeli a bolo to super. Ked pojdem spat do prace tak si ho urcite obnovym.
Ja som si stiahla zoznam co tam mam mat a sla podla toho.

evica17
2. nov 2022

@nadej1111 no neviem aké sú pohnútky prečo chces robiť kapsulovy šatník. Ale vascine ide skôr o udržateľnosť,ekológiu a zároveň tu jednoduchosť,že nemusíš rozmýšľať čo na seba,lebo máš iba pár veci.
Ja som chcela ísť do toho,ale nakupovať ďalšie a ďalšie veci mi prišlo zbytočne,keďže mám plnú skriňu veci , a tým by to hneď zotreli tu udržateľnosť toho šatníka,iba som rpetriedila svoj šatník a nechala veci čo nosím ,nie také do ktorých sa chystám schudnúť.
Je na to aj dobre téma na podcaste Fashion Session. Odporúčam.

nadej1111
autor
2. nov 2022

@mamamasama nemás nejaké foto oblečenia na inšpiráciu? Mám už kuknuty celý internet ale inšpirácie nieje nikdy dost

nadej1111
autor
2. nov 2022

@evica17 chcem aby som mala v skrini nadčasové a ľahko kombinovateľné kúsky a hlavne nekupoval stále nové a nové veci ktoré potom nenosim..chcem aby to malo hlavu a pätu a nestratila pri tom pol dňa čo na seba.....nemám plnú skriňu veci ale tie čo mám sa vôbec nedajú dobre kombinovať...všelijaké farby a zistila som že nemám ani základné kúsky ktoré by som mala mať a dodali by tomu šmrnc

mamamasama
2. nov 2022

@nadej1111 zajtra ráno ti to cvaknem a pošlem do ss ;) Ja mám však šatník riešený v nude tónoch, plus biela, čierna a džínsovina. Moje predchádzajúce kúsky som predala na Vinted a za peniažky som si kupovala nové. 🙂

nadej1111
autor
2. nov 2022

@mamamasama nude tóny sú moja topka...takže výborne a dakujem

janka_23
2. nov 2022

@nadej1111 tiež nad tým uvažujem, ale keďže k móde a nákupom nemám vôbec vzťah ani netuším ako začať 😄

mamamasama
2. nov 2022

@nadej1111 zamáličko
@janka_23 odporúčam mrknúť na Dana Havana. Má Youtube kanál, aj instagram. 🙂 Pre mňa osobne je ona veľmi skvelou inšpiráciou 🙂

janka_23
2. nov 2022

@mamamasama ďakujem za odporúčanie, určite sa na to pozriem 🙂

kachita
2. nov 2022

@mamamasama potesila bybsi aj mna tou fotkpu v ss riesim tento isty problem.

janjatu
2. nov 2022

@mamamasama ak by ti to nevadilo mohla by si poslať do správy aj mne foto, aj pre mňa je to aktuálna téma,tak aby som mala inšpiraciu. 😘

pinkgirl
2. nov 2022

@nadej1111 pozri aj na YouTube svět podle Lu - dávala tam svoj šatník ako inšpiráciu.

oblecenie99
2. nov 2022

V živote som o tomto nepočula, tak som googlila a zisťujem, že takýto šatník mám v podstate už roky..

danica2711
3. nov 2022

celý život sa obliekam takým štýlom, inštinktívne, bez kategorizácie, že "kapsulový šatník", "udržateľnosť" a pod....

vikyha
4. nov 2022

@mamamasama aj ja si prosím fotky 😊