Dobrý deň, poraďte mi prosim konkrétny typ kapsulového kávovaru, kde sa dá spraviť aj prípadne čokoláda, latte… Bude využívaný len občas, ja mám automatický v práci, no doma je čas na kávu iba cez víkend 🙂 muž kávu nepije, iba prípadná návšteva ak si da.
Ďakujem za váš čas 🙂
Máme dolce gusto, a kapsuly kúpiš aj originál, aj také, ktoré sa "hodia" do neho, my bežne v Lidli kupujeme, od výmyslu sveta majú. Už aj bielu čokoládu som videla, i akúsi kávu s likerom
Cokoladu mavaju kapsulove len Dolce Gusto alebo Tassimo. Nepresso ani Tchibo cokoladu nema. Skus pozriet, ze ktore Ta viac zaujme. Vzdy tam mas po dve kapsuly pri tych mliecnych.
@muchotrafka298 Viete v pohode dostať aj čokoládu kompatibilnú pre nespresso 🙂 Len to nie je originál.
@katariiinkaa tak ano, neoriginalne. Ale original kapsule Nespresso take nie su. Podla mna je to aj najviac predrazene, pretoze je to znacka.
@jaskolka a ktorý typ máte prosim? Je ich po blud 😂😂😂
@katariiinkaa kde zozeniem? 😇
@lol2219 čo konkrétne prosím myslíte? 🙂
@katariiinkaa ooch, opytala som sa dost nejasne 😀
Kde zozeniem kapsule na cokoladu kompatibilnu s nespresso? 😇
@lol2219 Tu si viete pozrieť niektoré kompatibilné rovno aj s cenami a s odkazmi kde sa dajú kúpiť 🙂 https://www.heureka.sk/?h[fraze]=nespresso+kaps...
@pani_holubova my máme Krups, ja ho volám "tučniačik" lebo ma taky dizajn, pripomína mi to zvieratko 😆
@katariiinkaa dakujem pekne 🙂 mam ale ten nespresso vertuo, ma iny tvar kapsul, tak sa asi s cokoladou nadobro rozlucim 😀 kazdopadne dakujem ;)
Mam Nescafé Dolce Gusto Genio S a obrovska spokojnost 👍 lahko sa ovlada a obrovsky vyber kapsul
@katariiinkaa zalezi ake, vertuo idu len origos kapsule
Záleží, aká kava ti chuti bežne - Nescafe (Dolce Gusto) alebo Jacobs [Tassimo Bosch). Mam Bosch, najviac mi chuti Ristretto.
Dobry den,nahodou kody z krabic dolce gusto?Zajtra sa konci premio klub a chyba mi par.Dakujem.
Za mna Tassimo (Siemens/Bosch). Ini vyrobcovia maju len supacky ohrievac vody. Tassimo kapsule maju ciarovy kod kde stroj vie na aku teplotu ma zohrievat vodu (caj, kava, cokolada...), kolko vody (espresso ci mlieko) a akou silou. A napriklad to mlieko nemaju ziadny suseny prasok ale realne kondenzovane a tak isto cokolada nie je namlety prasok ale prava cokolada...
@hiro aj sme kúpili nakoniec Tassimo, v planeo mali akciu za 60€ kávovar a 9 krabíc (obyč kava, kapučíno, čokoláda). Muž aj dcerka sú spoko s čokoládou, ja si zvykam na inú chuť kávy (v práci mám automaticky krups) 😂
Čokoládu aj latte spraví každý kapsulový kávovar 🙂 ale tak najviac ľudia kupujú teraz buď dolce gusto alebo nespresso. Nespresso má často takú akciu kde keď si kúpite 280 kapsúl, tak dostanete kávovar zadarmo 🙂 teraz platí tiež do 24.12. Tým pádom vás 280 kapsul spolu s kavovarom vyjde nejakých 130-140€. Bližšie info: https://www.nespresso.com/sk/sk/order/machines/...