Kameň na dom - prosím o recenzie

adelakom12
6. mar 2019

Ahojte, už dlhšie sa v hlave pohrávam s nápadom, žeby som dala na dom kameň. Minule na prechádzke som sa tak zapozerala na niektoré domy a obdivovala, veď viete ako to chodí, každý chcem mať to, čo nemá. No a páčil sa mi jeden dom, ktorý bol spredu a možno aj zo zadu /neviem, bol oplotený/, obkladaný kameňom. Vyzeralo to dosť dobre, tak som si na internete našla kameň a dokonca v okolí Bratislavy. Vyzerá to ako fakt seriózna firma, majú napísane, že to vyrábajú aj na objednávku, čo je pecka .. https://byt-in.sk/kamenne-obklady.php No len ja som o tom ešte mužovi nepovedala a už vôbec nemám ani poňatia koľko by to mohlo stáť. Akým spôsobom by som mu to mala povedať? Mne sa to fakt páči a chcela by som, aby sme si to dali možno aj do obývačky. Prosím vás, máte to doma niekto?

anve
6. mar 2019

@adelakom12 pozri si ceny na nete...ceny sú rôzne, máš aj lacnejšie a aj drahšie...a ako to máš povedať mužovi? No normalne.,,Miláčik páči sa mi takýto kameň na dom a do obývačky, čo ty na to?''

korunka1
6. mar 2019

@adelakom12 ale byvaš dosť mimo od blavy?!

Robis reklamu?

Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eliska13
7. mar 2019

@adelakom12 veď v tom linku máš cenu😂.Vies rozmery domu, ak nie v rámci nudy si ho odmeraj a ľahká matematika nie?ináč je to drahé aj s robotou

eliska13

@adelakom12 a je rozdiel umelý kameň a pravy

@eliska13 robi reklamu. Všetky jej diskusie su o nejakom linku na firmu

adelakom12
autor
14. mar 2019

No tak som si to preratala, sice neviem kolko by brali za pracu, ale vysla mi celkom pálka.. Budem o tom este dlho rozmyslat, och. Ale je to take pekne ked to ma niekto iny.nikdy som ti nemyslela, zeby za to mohli tolko zaplatit.