Prosim poradte, kto mate skusenost. Je to dobra vec? Uzitocna? Aky typ, znacku doporucujete? Za kazdu radu dakujem
Je tu už viacero tém k teplovzdušné friteze, môžeš pozrieť, ja ju mam len pár mesiacov, s väčším objemom a zatiaľ ju používam. Povedala by som ze to ani nie je friteza ale mala rúra, tak keď nechcem zapínať veľkú....
Za mňa skvelá vec. U nás ide tak 5x v týždni. Máme Tefal.
Za mňa skvelá vec nedám na ňu dopustiť😊jedlo zdravšie
Ahoj, u nás hlavne na hranolky. Čiže raz, dvakrát za mesiac 🙈 skúšala som robiť stehná, no boli hnusné 🙄
Za mna strasne sklamanie, asi nieco robim zle, lebo kazdy naokolo si to pochvaluje… holky ako v nej (kolko minut a na kolko stupnov a ako casto miesate) robite hranolky? Zatial som skusila 2x ale zakazdym boli surove/polospalene a to som sla podla navodu hroza…
robim v tom vsetko, je odtial najlepi losos, a robim v tom aj domace zemle, uz som skusala aj mrkvovy kolac, vsetko sa super podarilo. minimum bordelu, oleja aj casu.
a mam Delimano z Bazosa, nakolko som nevedela, ako bude u mna vyuzita.
Za mna top.
Ja mam Klarstein Aetovital easy touch teplovzdušná fritéza, už asi 3 roky a robim tam 95 percent jedal.
Ja teda ale krabickujem, cize viem pochopit, ze pre klasickejsiu kuchynu to asi moc nebude.
@mimi3008 ja využívam už asi 2 roky, mám Delimano, som spokojná, kúpila som aj svokre a tiež si pochvaluje, ked robís zemiaky (hranolky) bud ich predtym namoc, pripadne postriekaj vodou - rozprasovacom aby sa lepsie urobili, sú potom vyborne. Ryby sú lepsie ako z panvice ale stehná by som tam uz nepiekla
Vsak to je ako truba. Pre mna zbytocnost, ktora zabera miesto.
@hederamonstera napríklad pre niekoho kto žije sám, poprípade sú dvaja, by to ako náhrada trúby mohlo stačiť 🤔
@dzt mohlo, ale truba je v kazdej domacnosti
@hederamonstera u nas sa schadzame v kadejakych casoch domov, ked potrebujem nieco co najlepsie chuti cerstvo upecene, tak spravim po jednej, dvoch porciach v teplovzdusnej. Alebo ak stacia dve porcie. Nemusim zapinat velku ruru. Maso zemiaky, hranolky, pecenu zeleninu, uz som piekla aj jednoporciovky zemlovky.
@viestta chapem, ale aj tak pre mna zbytocnost. Na jednoporciovky zapnem normalne trubu
robim v nej len hranolky a lososa ostatne nic moc
@liloastitch a neberie veľa elektriny? Netreba k tomu ziaen olej?
@mimi3008 za mna nie. Zbytočnost , dala som za ňu 90e a 2x bola pouzita 🤦🏻♀️