Je možné vyrovnať napuchnutá plávajúca podlaha?

katulastraka
3. feb 2021

Ahojte, keďže sme si neskoro všimli, že nám na oknách kondenzuje para a tečie nám to na laminátovú podlahu, tak nám trochu pod terasovými dverami napuchla. Je ešte reálne to nejako zachrániť? Alebo len vytrhať a dať novú? Ďakujem pekne za rady 🙂

exotlucynka
3. feb 2021

V niektorých prípadoch podlaha sama môže klesnúť keď sa po nej nebude chodiť. Keď sa bude po nej neopatrne behať môže nepekne popraskať.

katulastraka
autor
3. feb 2021

@exotlucynka po nej sa nechodi vobec lebo je to pod terasovymi dverami ktore teraz v zime moc neotvarame, ale neklesla teda :( uz je to dost dlho co je napuchnuta, skusala som aj na nete daco vyguglit ale ako keby nikto nic take neriesil :D

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andy1985
3. feb 2021

@katulastraka nie nedá sa. Mi sme to mali tak isto museli sme to meniť...... bohužiaľ

katulastraka
autor
3. feb 2021

@viestta
@andy1985 ach žienky, nepotešili ste ma :D nevadí, vymeníme....našťastie máme v pivnici ešte náhradné dosky 🙂

jallka11
3. feb 2021

ak je to klik systém tak by sa mohla dať vymeniť ak vám ešte zostala ale inak s tým veľa nespravíš

kacena4
3. feb 2021

vyrovna sa parketa z cisteho drevia nie z laminatu, takze nepotesim bud to nechate tak alebo vymenite a utierat okna od kondenzacie