Mate niekto doma? Ste spokojny? Oplati sa?
Chcem hlavne len izbe , aby vychladilo kedze mame 27/29 co je neznesitelne vecer ,hlavne sa neda v takom teple spať..
vychladi mi to dostatocne izbu? Alebo je to hlupost?
Ano vychladi, ale spat nebudes miesto tepla kvoli hluku 😃
Mame dve mobilne klimy v podkrovi, bez toho by sme neprezili 🥵
V noci ich nepustame, takze ziadny hluk nas nerusi. Uplne staci, ze chladia cez den. Ked su izby vychladene, vecer po 9-ej pootvaram okna a spi sa nam dobre.
To, co vychladi, to vykuri samotnym chodom motora plus tym, ze ju mas vystrcenu z otvoreneho okna. A ten hluk je velmi neprijemny.
my sme to robili s mobilnou úplne rovnako ako to robíme s "normálnou". Pred spaním vychladíme na 20 stupňov a vypneme👍
vychladit vychladi uplne spokojne ...ale hlucne to je riadne teda to zariadenie ...avsak ako.rychle riesenie je to super
@tiezjedna a kolko vam tak vydrzi ten “vzduch” ?
Ahojte, uvazujeme o kupe mobilnej klimy, aku znacku by ste nam poradili? Alebo aku mate vy, a ste spokojne?
Máme na chalupe v podkroví zn.Klarstein,a áno vychladí.
Keď si ľudia kúpia hlúposť, lebo ani nepozrú na parametre, potom pindajú že mobilná klíma je sprostosť.
my sme kúpili a ideme vrátiť spat. Izbu vychladi, ale kvôli hluku je vypiname (ja som chcela najmä cez deň keď dcéra spi) a ono do pol hodinky je v izbe opäť riadne teplo. Ako total núdzovka asi fajn, no my sme sa rozhodli vrátiť a ideme do normálnej klimy
@autorka kým zaspíme určite. Niekedy nad ránom, keď je moc teplo, tak klímu zapnem (tú normálnu). Keď sme mali mobilnú, tú som nezapínala, ale málokedy som sa zobudila, že mi je teplo... to len keď som bola po pôrodoch a mala som hormóny na pochode. Po dlhej dobe som sa zobudila túto noc asi o piatej, ale včera tu bol taký hic, že vychladiť na 20 bolo proste málo.
Ja mám už 10 rokov mobilnú silnú klimatizáciu a vychladí mi 3 izbový byt pri vonk. teplotách 38 st.
Mame plochu jedneho poschodia cca 47 m2 a, ano, na tu plochu sme klimu kupovali, akurat ked do toho potrebujes varit, pripadne mat zapnutu ruru, hreju dva kompy (obaja robime z domu), tak to proste nestaci.
Ja mam mobilnu klimu Sencor v jednej mensej miestnosti. Vychladi to izbu velmi dobre, akurat je hlucna (aj pri najnizsom vykone) a energeticky neefektivna, lebo hadicu na odvod tepleho vzduchu je treba vystrcit do pootvoreneho okna.