Je kamera na dome užitočná?

3katka15
20. máj 2021

Zdravím, máte niekto kameru na dome? Je to užitočné? Ďakujem

crazy_lazy
20. máj 2021

Áno. Je to super. Už sme tak odhalili množstvo "záhad"😅 .

pauli2807
20. máj 2021

@3katka15 my si plánujeme teraz dať namontovať pretože stále niekto ku nám chodi cez záhradu preskočí plot a viacero veci nám zmizlo naposledy stal pri okne a kukal nám dovnútra
Poviem ti nebolo mi všetko jedno v tej chvíli 🙂

3katka15
autor
20. máj 2021

@crazy_lazy
@pauli2807 no ja som dnes prišla z práce a našla som otvorenú bránu a doma nebol nikto, čiže nechápem čo to bolo

3katka15
autor
20. máj 2021

@crazy_lazy no daj, čo ste odhalili. To by som chcela vedieť :D

damiana1992
20. máj 2021

My máme, ale len v byte dnu, je to pecka, keď niečo zabudnem kde som dala. Kuk do záznamu a mam to 😂😂

damiana1992
20. máj 2021

Akože. Na škodu to určite nie je. A co sa týka exteriéru len veľké plus

saja1
21. máj 2021

ANO! Hlavne v dnesnej dobe, ked to kupis za par korun. Tiez sme uz takto nasli nejake stratene veci, tiez sa nam par krat otvorila branka 😂 pocas dovolenky pozerame ci su macky ok, susedia takto odhalili zlodeja. Ked nam pipal alarm a neboli sme doma, vedeli sme skontrolovat ze nic vazne sa nedeje. Proste kamera sa zide 😁

len_nig
21. máj 2021

Aj my máme až 4 vonku a je to super. Viem si pozrieť keď nie sme doma, tiež čo robí pes 😂 keď hučí alarm vieme pozrieť čo sa deje.

lenuskaba
21. máj 2021

Super vec mi máme tri vonku a dve vo vnútry

a_adamcova
21. máj 2021

My máme tiež v byte, pôvodne sme dávali kvôli psovi, keď bola šteniatko rada robila "bordel" :D :D takto som ju cez kameru mohla osloviť :D a teraz je to super vec pri mojej pubertálnej dcére, keď mi nedvíha mobil, aspoň vidím, že je doma a v poriadku 🙂

ritalein
21. máj 2021

My tiez mame, dve do ulice, dve do dvora a jednu pod altankom. Ked sme na dovolenke, kontrolujeme, ci je vsetko ok. My sme napr. cez zimu mali v snehu stopy cca meter od seba, na jednom mieste bola len jedna zvláštna stopa a o meter dalsia. zistili sme, ze to macka skakala 😂😂 a uz boli u nas aj z kriminalky zistovat jedno podozrive auto