Ahojte,momentálne byvam ešte u rodičov na pár mesiacov a bývam v izbe bez okna , ktorá je veľmi malá,doteraz som byval na internáte ale teraz som doma a chcel som sa opýtať ako riešite prach v izbe bez okna ? Utierate často,alebo nejaká čistička ?
No jedine tak možno čisticka vzduchu pravidelne nechať otvorené dvere prípadne aspoň ventilátor. To je čo za miestnosť keď tam nie je okno aspoň malé.
Čistička vzduchu a nechať dvere otvorené 😅 držím palce že čím skôr preč z tej “izby”
ja som si predstavila Harryho Pottera pod schodami 🫣 no jedine riesit to otvorenymi dverami a prach utierat vlhkou utierkou, aby to.tam nebolo rozvirene
Byvas v nejakom sklade ci komore? To asi nebude original tvoja detska izba, z ktorej si sa stahoval na intrak.
@pribinak v zahraničí je to inak celkom bežné.. Bohužiaľ.. Švagor si tiež raz objednal hotelovu izbu, neviem už v akej krajine, a až keď prišli na izbu, tak si všimli, že tam nie je okno.
@13uzivatelka11 nezažila som to nikde
Takže vlastne bývaš v šatníku...🙈
V hoteloch sú tak niekde robené rodinné izby, jedna izba má okno a druhá/é okno iba do tej prvej.
@13uzivatelka11 Tiez sme mali tak izbu v hoteli v Brisbane
A na Gran Canarii je bezne taketo byvanie ci uz bytoch alebo rodinnych domoch. Oni si ich tak unyselne stavaju a izby bez okien su oblubenejsie ako tie s oknami.
inak na hoteloch, hlavne takych pri letisku okna tiez nemaju. Zazila som to tak. Jedine okno bolo hned pri dverach (na rovnakej stene ako dvere) a zastrete zavesom. Po odtiahnuti zavesu bol vyhlad dole na bar a tancujucu zenu okolo tyce 😀 . Cerstvy vzduch sa tam dal dostat len cez klimatizaciu. 1 noc som vydrzala ale ja si neviem predstavit takto byvat dlhsie. Inak ako radia dievcata- castejsie vysavat, prach utierat vlhcenou utierkou a vetrat cez dvere
Chcela by som vidieť tu izbu, pridaj foto
Aj my sme mali mini izbu bez okna, ale používali sme ako sklad, špajzu. Inak v pohode by sa tam zmestila posteľ so skrinkou
Videla som to v zamene manzeliek. Chudata deti tak mali izby bez okien, ale tak hlavne,ze byvali v dome. Tam musi byt hrozny puch. Neviem ale,preco riesis prave prach? Co s tym ma okno? Ze otvoris a prach si da odchod,ci? Skor by ma trapil stuchnuty vzduch. A fakt bez cisticky to nepojde.
😳😳😳😳 izba bez okna? To je väzenska cela