Ahojte , zaujíma ma vás názor ak by ste si mali vybrať len jeden obchod z týchto dvoch na nákup doplnkov do bytu ( nie nábytok )ktorý by ste si vybrali ? Ja som teraz potrebovala dosť nakúpiť dekoratívne vankúše , obliecky , vazy , nejaký riad niečo do kupelne koberce atd atd. Prebehla som oba tieto obchody niečo som kúpila v ikei a niečo v jysku , páčia sa mi oboje jysk ma tiež veľmi pekne štýlové dekoračné predmety no pri nejakých veciach napr ako deky a tak co ešte potrebujem sa neviem rozhodnut kde či IKEA alebo Jysk . Ktorý z týchto dvoch preferujete vy ? Chcem porovnať len tieto dva obchody žiadnu inu predajňu . Tak ma zaujíma ktorý preferujete vy 🙂
ikea
jysk, mam odtial vela peknych kuskov a ponuku obmienaju, kdezto v ikei maju ponuku vacsinou rovnaku
jysk je horsia kvalita. je to citit, ked chytis do ruky aj na pohlad. ale viac sa mi paci ich styl a farby, tak vacsinou kupujem tam.plus teda maju viac obchodov
Ikea, jednoznačne. Jysk má podstatne horšiu kvalitu.
Keď už tak ikea.
Dakujem 🙂 inak z jysku mám napr vankúše a som veľmi spokojna , a poslednej dobe sa mi zdá že majú krajšie štýlovejšie dekoračné doplnky . Ešte potrebujem deky tak tie asi skôr z ikei
Pre mna nie je nic z tychto obchodov dekorativne a stylove, je to priserna skandinavska nuda. Vzory hrozne, farby hrozne, hlavne tie sivo- modre alebo zeleno - ovracane. Neviem tam vybrat ani zaves ani obliecky ani vankuse...
Kupovali sme v oboch len nabytok, vyhradne biely. Ten je vyborny.
@babulkomale mne sa teraz jysk veľmi páči lebo ma nejaké kúsky dosť podobne napr H&M home a tej milijem
No tak ludia z humenneho maju asi v oblube jysk, kedze ikea k nim nedosla. Jysk je v kazdom vacsom meste.
Mam vela veci z ikea, z jysku asi nic, hoci sa mi tam veci pacia. Ikea ma vacsi sortiment. Tak raz sa ti hodi jedno, raz ine. A su aj ine obchody s doplnkami a hodi sa ti aj od nich. Zamerat sa takto len na 2 vybrane obchody asi nie je moc ok.
Si potom velmi obmedzena vyberom.
Ano HM som ti chcela napisat ze je pre mna lepsie. Ale chcela si porovnat len Jysk a Ikea.Zopar fajn doplnkov (deky, vankuse...) som kupila napr.aj v Sconto.
Na stylove doplnky uprednostnujem jysk. Na prakticke ikeu.
Takéto veci si naozaj kúp tam kde sa ti páčia, ak sa ti páčia obe pozri na vyhotovenie a cenu. Ikea ma tiež neistote veci haraburdy tak ako nájdeš aj v jisku a ceny niektorých veci tiež nie si žiadne wow. Napr poháre objednávam z ikea aj kadejaké vychytavky.
Určite IKEA. JYSK má horšiu kvalitu.
@benit ja som z Humenného a v ikei v Pl som častejšie ako v jysku v Humennom keď narazas nato 🤣. Mne osobne príde ikea ze ma stále to isté v ponuke nič nové a všetko sterilné biele čierne nič špeciálne. Ja osobne si v ikei nejak doplnky vybrať neviem 🤷
Nakúpila si v Jysku? Ako si spokojná?
Ja osobne jysk 🙂