Ikea - sedačka Ektorp

miska747
11. feb 2022

Ahojte. Chcem sa opýtať na nerozkladatelnú sedačku Ektorp. Zaujala ma už len tým že má snímateľné poťahy. Čo ma najviac zaujíma je, že ako sú riešené vankúše a podsedáky. Nemám rada keď sa to všetko samé vyťahuje keď sa na tom sedí. Pretože to potom človek nič iné nerobí ako len náprava vankúše a nevyzerá to dobre keď sa niekto z neho postaví. Ďakujem za odpovede.

lucijalucy
11. feb 2022

@miska747 tiež nad ňou uvažujeme. Skúste sa spýtať v skupine likea

miska747
autor
11. feb 2022

@lucijalucy ďakujem pekne

lucijalucy
11. feb 2022

@miska747 pardon, skor skupina ikeovo pozitivni (likea sluzi na dopyt a predaj)

veronika_e
11. feb 2022

Akurat ju pozeram a ako vyzera celkom dobre a povedala by som, ze ani ta jej cena nie je nejak strasna. Celkom sa mi teda paci

ennna
11. feb 2022

Ja ju mám asi rok, kupovali sme ju, lebo ju majú na chate, kam chodievame a je super pohodlná - mäkká, ale nie každému to musí vyhovovať. 🙂 Podsedáky sa samé nevyťahujú, aj vankúše držia na svojom mieste, akurát ich treba, samozrejme, ponatriasať do pôvodného tvaru, keď sa na nej dlhšie váľa. 🙂 Je tiež ľahká, bez problémov ju odtiahnem, povysávam aj pod ňou a možnosť oprať poťahy pri malých deťoch je tiež na nezaplatenie. Akurát my máme najlacnejšiu verziu - Totebo svetlobéžový poťah (chcela som dokúpiť tmavozelený, ktorý už ale nemajú na sklade asi rok) a robia sa na ňom žmolky, na tých drahších možno nie. Ale celkovo za tie peniaze spokojnosť.

miska747
autor
11. feb 2022

@ennna ďakujem krásne