Svokra mi priniesla ikea uzatvárateľné vrecká a chcela by som sa vás opýtať, na čo ich hlavne využívate vy vo vašej domácnosti…
Na nič. Je síce asi ekologické, že sú opakovane použiteľné. Ale raz som to kúpila a otravovalo ma tie sáčky umývať.
ja v nich hlavne mrazim - chlieb, maso, ovocie (vysajem slamkou vzduch a zavriem)
a napriklad v nich skladujem lego - kazda sada ma svoj sacok podla velkosti 🙂
Ja na zdobenie perníkov a výrobu ozdôbiek na tortu z čokolády 🤭. Ináč ich nepoužívam. Šetrím si ich na to.
My ich používame denne na komplet všetko 😅 síce neekologickým spôsobom, lebo ich používam ako jednorázové, no mám v nich komplet všetko pomrazené- mäso, ovocie,.. taktiež na cesty, výlety do nich balíme kadečo- keksíky, ovocie, chrumky,..
Ja ich používam hodne 🙂
Vo väčších je pekne posackovane lego, v každej krabici je tento sacik a všetky dieliky, ktoré k nemu patria.
Do najmenších si robim kase (robim si taký mix, rôzne vločky, semienka, orechy, atd), to by sa mi každý deň 10-15 ingrediencií nechcelo vyťahovať 😅 takze raz za čas si narobím mix do viac sackov a je.
Ale hlavne to asi používam na detské veci - na rôzne stavebnice, puzzle, drobnosti, proste veci, ktoré majú byt pri sebe a nechceš jednu časť zapatrošit…
Alebo davam do nich náhradné oblečenie dcere do batohu (je to hrubý sacik a dobre uzavretý, aj keby sa jej vyleje fľaša tak oblecko ostane suché).
To len čo ma napadlo v rýchlosti, ja ich dakt používam hodne, vlastne iné doma ani nemám 😉
Nie síce z Ikei, ale na všetko, malému na keksiky na cesty, na malé hračky v izbe, na čokoľvek, čo treba dať do sacku 😃