Ikea Pax systém

6. okt 2023

Ahojte, ideme kupovať skriňu najviac šírka do 200m. Pokukujem po ikea Pax, kde si viem vyskladať sama interiér atd.. Cena ale za takúto skriňu vyskočila až cez 600€ a to som vybrala len obyc týče na vesanie dnu. Máte niekto túto skriňu doma? Ste spokojní? Či sa to oplatí za tie peniaze či je ti nejaká extra kvalita alebo nie ďakujem

stannkal
6. okt 2023

Ja mam Pax rada, mame ho uz v druhom byte. Pozri si dobre cenu jednotlivych komponentov, moze byt ze si si vybrala drahe fronty. Extra kvalita to nie je ale mne vyhovuje ta flexibilita pri vnutornom vybaveni.

svetlonos
6. okt 2023

Ja nan nedam dopustit. Prestahovali sme sa, v byte je velka vstavana sjryna a ja ju neznasam! V starom byte sme mali 3x 1m pax a 1x50cm, tie hlboke. V kazdom metrovom dom mala 5 suflikov a hore tyc na vesanie. Krasne tam ulozis veci, vsetko na poriadku. Naco mi je velka vstavana hlboka skryna, ked musim prvu radu tryciek vybrat aby som sa dostala k druhej.
Za mna sa pax oplati aj ked je drahy. My sme dokonca dlho fronty ani nemali, dala som tam zavesy. Dvere sme zavesolili az teraz koli detom.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sona96
6. okt 2023

My máme v detskej izbe a ja tu skriňu milujem. Pamätám sa, keď ju manžel zložil a išla som ju plniť, že som nechápala, koľko toho sa tam vošlo.

april171
6. okt 2023

Nič lacnejšie v podobnej kvalite nezoženieš. Najviac zo skríň stojí vnútorné vybavenie. Takže ak si tam dáš len tyče na zavesenie, tak to bude lacné. Drôtené koše sú lacnejšie než zásuvky a splnia tú istú funkciu, police sú ešte lacnejšie než koše. Stolár ti podobnú skrinu urobí oveľa drahšie. Mobelix a XXXlutz su trošku drahšie, kvalita asi podobná.