Ikea - nábytok, sedačky

ashe
8. feb 2023

Ahojte, otváram debatu k IKEA nábytku a sedačkám 🙂 s nábytkom som osobne spokojná, zaujímalo by ma ale či a akú máte skúsenosť s IKEA sedačkami, hlavne s tými modulárnymi čo si viete vyskladať. Aká je kvalita? Videla som že sa dá na nich prať prípadne aj celkom vymeniť poťah. Chcem do nového domu, páči sa mi že si to viem vyskladať ako potrebujem a kedže máme ešte malé deti nechcem nič extra drahé, počítam s tým že po pár rokoch ju budeme meniť preto sa mi to zdá teraz ako celkom prijateľná tá ikea...aké máte skúsenosti?

tana85
8. feb 2023

mame soderhamn, nam vyhovuje, ale nie je konstruovana na vyssiu vah.kategoriu. svokra ma 100kg a ona ked si na nu sadne s takym “rozbehom”. plus je nizsia a velmi hlboka, co sme my ale chceli. inak super, taka lenoska. zatial ju mame 1.5 roka

danica2711
8. feb 2023

@ashe kamarátka mala sedačku, prací poťah super, možnosť vyskladať super, ale nesedelo sa na nej dobre, bola príliš mäkká a rýchlo sa "vysedela"

ashe
autor
8. feb 2023

@danica2711 ďakujem za odpoveď 🙂

tana85
8. feb 2023

@danica2711 ano, ked to porovnam s tou, co ma svokra na mieru z topolcian, tak to ako keby som na betone sedela, ale urcite vydrzi dlhsie, ikea taka pevna nie je