Ikea nábytok a prenájom

20. aug 2024

Co si myslíte o tejto kombinácii. Ako na vás pôsobí byt, ktorý je zariadený ikea nábytkom, takým typickým co každý pozná - postel, skrine, komoda, kallax systém.
Otázky:
Ako prenajímateľ išli by ste do takejto kombinácie (cena už nie je najnižšia ale zas vedia prísť a zmontovat)
Ako najomca - preferovali by ste nábytok od iného podobného výrobcu ako ikeu.

kleopatra114
20. aug 2024

Prečo nie ? Za mňa úplne ok.

hefo
20. aug 2024

Neurazí, ale ani neohúri...

madeincssr
20. aug 2024

To sa neda takto generalizovat. Nieco ma IKEA slusne a nieco je taky smejdik. Ale u nabytku casto VELMI zalezi na kvalite (preciznosti a dobrom, opakovanom podotahovani vsetkeho). Co pravdepodobne neocakavaj od "profesionalnych" montaznikov. Ti tomu ten potrebny cas (nutna podmienka kvalitnej prace) nevenuju. Utahovacka, bum-bac-tresk a odchod.

sisska96
20. aug 2024

Aj my máme veci z ikei a je to vlastný dom

lelelienka
20. aug 2024

Ja mam par kusov Ikea nabytku aj doma, v byte na prenajom som mala tiez par kusov, pretoze sa tam presne hodili. Nevidim v tom ziaden problem, ale treba sa s tym pohrat. Niektore fotky bytov co vidim, tak z nich priam srsi, ze je to byt len na prenajom, vtedy je to problem. Teda pre niekoho mozno ani nie, ale to potom musi byt asi vykompenzovane super cenou alebo niecim inym.

lakebabe
20. aug 2024

Ja mam v byte čo prenajimam tiež nejaké veci z ikei a nájomníkov zakaždým zaujíma, ci je byt čistý a funkčný . Väčšinou tam mam mladý pár, čo začína alebo teraz dvoch mladých chalanov, co sa tam chodia len vyspať. Keď si vezmem v akom najme som v 18 tke bývala ja, keď som začínala v Ba , tak ikea by bol top luxus. Väčšina ľudí aj tak v tom najme nie je 10 rokov, každý ide časom do svojho vlastného

andreatytler
20. aug 2024

Prenajimam byt zariadeny komplet IKEA nabytkom uz 10 rokov a mali sme asi 10 roznych najomnikov a nikto ani slovo o tom ze by to vadilo. Zaujima ich ze je to ciste a pohodlnne.
Ja IKEA milujem, takze ak by som ja bola najomca, bola by som spokojna s IKEA nabytkom.
Myslim ze kazdy rozumny najomca chape ze nemoze ocakavat drahe kusky nabytku v prenajme. Ak to ocakavaju, budu s nimi este dalsie problemy a bol by to pre mna varovny signal a neprenajala by som im byt.

petamich
20. aug 2024

Od prenajateho bytu neocakavam ziadny zazrak a dizajnovy nabytok, radsej Ikea ako nabytok pozbierany po vsetkych prababkach z rodiny 🙂 ako prenajimatel nebudem kupovat drahy nabytok a ako najomcu ma zaujima, aby to ako tak vyzeralo, nebolo prepchate a funkcne (prenajimala som si roky Ikea byt a bolo to uplne v pohode)

diewcatqoo
21. aug 2024

Nikdy som v podnajme neriesila, ci je nabytok od Ikey alebo koho. Dolezite pre mna vzdy bolo, aby bol funkcny a v ramci moznosti aj vkusny (ziaden Mojsejstyle).

bonboniera
21. aug 2024

Ja som fanúšik ikey ale neznášam take to prvoplanovane zariadenie, keď je každý nábytok prvý a najlacnejší z danej kategorie. Ale to som ja. A samozrejme cena prenájmu musí korešpondovať 🙂