Ikea kuchyňa

Dnes o 14:24

Ahojte, chcela by som kuchyňu z Ikei a mám pár technických otázok. 😀 Čo je lepšie, keď si s nimi neplánujem stretnutie ohľadom návrhu kuchyne alebo si to môžem ísť rovno vybrať do skladu a potom ísť na tie dopravné služby? A máte niekto skúsenosti s montážou? Cenovo ako vyjde? Alebo je lepšie si to robiť sám pripadne s inými majstrami? Len ja mám momentálne tak, že aj zásuvky mám odokryte, neviem či aj toto oni riešia pri montáži, ak mám zásuvky v mieste zásteny.
A ešte ako je to s pracovnou doskou? Vyrežú mi tam otvory na drez a varnu dosku nejako na objednávku alebo to sa rieši až pri montáži alebo ako? Tak isto skrátiť pracovnú dosku.
A keď prídu robiť montáž, tak zapoja aj spotrebiče, ktoré nebudú z Ikei? Asi nie. 🤔 Rozmýšľam, že ako to bude pre mňa najlepšie. Kúpiť, poskladať si skrinky a objednať nejakého majstra, aby mi zapojil spotrebiče, zásuvky, navŕtal to do steny.

alexxxx111
Dnes o 14:33

My máme rohovu kuchynskú linku z ikei aj so spotrebičmi a vyšla nás okolo 5000 €. Naplánovali sme si ju v ikei a dali priniesť. Montovali sme si ju sami, mám šikovného muža, zvládol to spolu s jedným kamošom za cca 2 dni. Otvory na pracovnej doske sme si vyrezavali sami aj veci tomu podobne 🙂

autor
Dnes o 14:39

@alexxxx111 asi to takto bude najlepšie, vyrezať si sám a na mieste 🙂 Len ja to majstrujem ako sama žena, tak aby som neurobila blbosť vieš, že kúpim a potom zistím, že to sa nedá sám si vyrezať 😀

crazy_cat_lady
Dnes o 14:54

my sme si davali robit linku tiez v ikey, mali sme stretnutie osobne ohladom planovania atd.. ale teraz s odstupom casu, by som si tu linku asi dala radsej spravit stolarovi :D vtedy by ma to vyslo bud cenovo podobne, alebo lacnejsie. teraz by som si tym uz taka ista nebola :D

autor
Dnes o 16:05

@crazy_cat_lady myslíš, že stolár vyjde menej?