IKEA - Hemnes nábytok bielo morený

gabfru224
25. aug 2020

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s nábytkom značky Hemnes (IKEA) bielo moreným? Objavilo sa mi na ňom veľa nepekných žltých fľakov, som z toho nešťastná.... Poradíte mi prosim ako ich odstrániť alebo prípadne akou farbou prelakovať? Ďakujem za Vaše tipy...

ivkazba
25. aug 2020

Pripnem sa, lebo ma zaujíma, či má aj niekto iný skúsenosti ak ty. Ja mám totiž do nového bytu vyhliadnutú postel aj s komodou aj nábytok do obyvky z tejto rady a tejto farby. Tak ma to teraz zarazilo. Už som mala biely nábytok z Ikea a ten bol v pohode.

simsalabim
25. aug 2020

@gabfru224 @ivkazba moja mladsia dcera ma celu izbu z nabytku Hemnes, kupovany cca 12-13 rokov dozadu (s vynimkou postele, tu sme kupovali neskor, ked vyrastla z tej detskej) a nie je na nom jediny zlty flak 🤔
Asi by som kontaktovala ikeu a reklamovala to.

majamat
25. aug 2020

@simsalabim a je to ten bielo moreny,a lebo biely, ja mam Hemnes bielu ( botnik a rozkladaciu postel ) a na tej flak nie je, no pred tolkymi rokmi tusim bielo moreny nabytok Hemnes este asi nepredavali, iba biely. no mozno sa mylim.

simsalabim
25. aug 2020

@majamat aha, netusila som, ze je biely aj bielo mireny 🤔🤦‍♀️ Asi teda iba biely, ked ho pred rokmi mali len ten. Ale postel bude asi bielo morena. Je taka menej farebne syta, ale to som myslela, ze preto, ze nie je Hemnes, ale nieco ine. Idem pozriet, ze co to je.

simsalabim
25. aug 2020

@majamat takze aj postel je Hemnes 😂 Tato https://www.ikea.com/sk/sk/p/hemnes-ram-postele... Ale nas pravdu, na stranke je ze bielo morena. Nevsimla som si na nej ziadne flaky. Vecer ju preskumam.

majamat
25. aug 2020

@simsalabim my chodime do Ikei kazdy rok a obcas teda obzerame aj nabytok. tu bielo morenu som obzerala pre 2-3r tusim, ked sme kupovali botnik,a le tusim to nebol konkretne Hemnes. no kupili sme biely. a je fajn. postel amme tu rozkladaciu, ale vrzga. no vsak ju amme skor preto,a by na nej mohla spat babicka.

simsalabim
25. aug 2020

Takze nas Hemnes - ziaden z nich - flaky nema. Mame komody, skrine, kniznicu a 2 postele. Jednu taku roztahovaciu v hostovskej a druhu u dcery v izbe tu, co som dala link vyssie. Ta jedina je zrejme bielo morena. Bez flaku.

h2
25. aug 2020

@gabfru224 Máme niekoľko bielo morených Hemnesov, žiadne fľaky na nich nie sú. Máme ich zopár rokov.

gabfru224
autor
26. aug 2020

@majamat Bielo morený

tamvtme
26. aug 2020

Ja mam hemnes bielo morenu kniznicu cca rok a nie su ziadne flaky 🧏‍♀️

dadamelllie
11. feb 2021

@simsalabim ahoj, mimo flakov - mas tu skrinu s posuvnymi dverami? Detska je cela Hemnes, ale ta skrina sa mi zda zvlastna, mam z nej pocit, ze sa do nej nic nezmesti. Pozerala som bazare a tam je nejaka ina, pozdava sa mi viac, ale nemame ju ako dotrepat domov. No nad touto tiez vaham🤔

simsalabim
11. feb 2021

@dadamelllie nie, my mame skrinu s otvaracimi dverami. Ma uz cca 12 rokov, ak nie viac.

dadamelllie
12. feb 2021

Dakujem za odpoved.. presne ta by sa mi hodila viac, skoda, ze ju uz nevyrabaju

macka1980
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
macka1980
25. jún 2022

@gabfru224 môžem sa spýtať ako ste tie fľaky vyriešili? Aj ja to mám na posteli aj na komode.