Ide nám smrad zo stupačiek

alzbetkacicka
30. jan 2021

Dobry den vsetkym,potrebujem poradit,znami nevedia a ja uz si neviem rady,ide nam smrad zo stupaciek ked suseda pod nami vari,cely byt nam smrdi potom,smrad ide zo zachoda cez stupacky,co mame urobit aby nam smrad do bytu nesiel,mame si zabetonovat nieco v stupackach?da sa nieco vobec robit?poradte prosim ja uz som zufala😥😥😥

thewitch
30. jan 2021

Nám takto sused asi čo pod nami fajčí na záchode smradí kúpeľnu 😒 ale s tým sa dá niečo robiť no s varením to už sa nedá...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lubmar
30. jan 2021

Nam pomohlo jedine prerobit cele umakartove jadro, presne toto sme mali aj my, neskutocny smrad z varenia cez Wc a kupelnu cez stupacku. Ked odstranili robotnici jadro, tak popri potrubiach boli obrovske diery v podlahe, tiez vetracie potrubie co vedie od ventilatorov malo velke diery. Vsetko opravili, utesnili, a ako pise Viessta, ventilatory dali take so spatnymi klapkami alebo co, taky typ, ze najskor sa rozbehnu a az riadne bezia tak sa otvoria. A problem uplne zmizol, smrad ziadny. Co predtym bolo neskutocne, susedia najviac varili vecer, najlepsie po 22.00 hnusny smrad, nejake smradlave maso na cibuli, alebo kapusta, hnus po celom byte, nonstop kazdy den. A nedalo sa nam to ziadno vyvetrat, lebo ked som pootvarala okna, tak o to viac to ku nam tahalo od nich. Viem co prezivate, mna normalne niekedy az napinalo v kupelni, deti mi odmietali chodit do kupelne koli tomu. Ale islo to aj vyssie na poschodia, kolkokrat sa mi horna suseda stazovala, ze je to aj u nich, tiez uz len cakali, kedy prerobime to jadro. Potom to uz prestalo aj u nich.