Ahojte dievčatá ako vysáva robotický vysávač I robot roomba, aké máte skúsenosti prosím? Podlahy laminatové , klasické koberce , aký má ťah taký vysávač, nahradí bežný vysávač?
My mame roombu asi 9 rok. Mame druhu, jedna skončila asi po 5 rokoch. Vysáva denne, my sme max spokojni
My mame tiez roombu, 9tkovu seriu, 998 alebo tak nejak. Bezi tu denne vyse 5 rokov po drevenych parketach, koberci, dlazbe a korkovej podlahe. Laminat nemame. Je super, hlavne koberc krasne podvyhol. To sa mi normalnym vysavacom nepodarilo. Nabytku nemame vela a napr. gauc sme nozicky trosku podbili a povysava aj pod gaucom. A lepsie eko ja normalnym vysavacom (gauc je do L a robot sa dostane aj uplne dozadu do roku).
Robot mam naprogramovany cez Appku, zacne vysavat, ked odchadzam z domu. Ked pridem je cisto. Jasne, ze nepovysava, schody ział este nevymysleli aby poskakal. Ja to mam tak, ze dole vysavač 4 krat do tyzdna, hore, kde su spalne raz. Cez vikend ma volno, len ak vynimocne nieco je, tak ho potom pustim manualne.
A mame aj normalny vysavac. Koli schodom.
Tiez mame Roombu a sme spoko. Rohy a hore dovysavavam raz za tyzden. xD
Áno, zvyčajne raz do týždňa pri upratovaní prejdem aj tým. Pre mna je nepochopitelne, odkial denne naša roomba nazbiera tolko prachu
Mam starsi model asi 5 rocny,som velmi spokojna. Vysava vyborne. Normalne az nechapem,kde sa denne zoberie tolko prachu a smeti,vzdy je plna nadobka. Povysava aj rohy,on tou stetinkou vymetie prach odtial. Na take bezne denne vysavanie je super.
Baby a nebucha vám do nabytku alebo do stien? Nedá sa to nejako nastaviť? Alebo ktorý model by to už zvládol bez buchania. Dakujem
My sme kupili tu najvacsiu radu pred 5mi rokmi. Vtedy bolo malo pocut o inych znackach,mam pocit ze ani neboli.ja som bola velmi spokojna..teraz uz sa pokazil tak idem kupovat iny…posledny rok uz hapruje..